Obnoviť stránku

Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + USB adaptér (2023)

4,8 44 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
22,32 €
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + USB adaptér (2023)

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + USB adaptér s podporou záznamu v 4K rozlíšení

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Plus prináša vylepšenú rýchlosť a kompatibilitu, vďaka čomu sa na jej výkon môžete vždy spoľahnúť. Bohatá 128 GB kapacita poskytuje veľa miesta na uloženie rozličných médií. Rozšírte si úložisko vo svojom hernom zariadení alebo tablete a hrajte hry náročnejšie na výpočtový výkon. Navyše získate vysokú rýchlosť a kapacitu na cestách, bez ohľadu na to, aké práve používate zariadenie.

Bleskové prenosové rýchlosti

Zvládnite s absolútnou ľahkosťou aj tie najnáročnejšie úlohy. Dokonca aj pri presúvaní veľkých súborov je microSDXC karta Samsung PRO Plus neskutočne rýchla vďaka triede U3 a prenosovým rýchlostiam až 180 MB/s. To znamená, že aj náročné aplikácie budú načítané v priebehu pár okamihov a pobežia úplne hladko. Dokonca aj záznam 4K videa.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + USB adaptér (2023)

MicroSDXC karta so spoľahlivou a odolnou konštrukciou

MicroSDXC karta Samsung PRO Plus prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť voči magnetom alebo X-ray žiareniu. Tiež vydrží až 72 hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 °C do 85 °C.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC 128 GB PRO Plus + USB adaptér (2023)

Na kartu Samsung PRO Plus uložíte množstvo dát

Nájdite si svoju ideálnu kapacitu a osloboďte svoje zariadenie od limitov. Pamäťové karty Samsung PRO Plus sú k dispozícii s kapacitou 128 GB, 256 GB alebo 512 GB. Vďaka rozličným kapacitám si ľahko vyberiete kartu presne pre váš spôsob použitia. Už sa nebudete musieť trápiť nedostatkom priestoru – na uloženie vašich spomienok ho vždy bude dostatok.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U3

Vlastnosti

Vybavenie USB čítačka
Odolná proti Teplu, Vode, Nárazu, Röntgenu, Magnetizmu
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  SASD016i6
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  MB-MD128SB/WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16