Obnoviť stránku

Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance + SD adaptér

4,8 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance + SD adaptér

S pamäťovou kartou Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance + SD adaptér môžete nahrávať v 4K

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance je špeciálne navrhnutá pre nepretržité nahrávanie v náročných podmienkach. Skvele sa hodí na použitie v osobných a bezpečnostných kamerách či kamerách do auta. Pamäťová karta Samsung MicroSDHC PRO Endurance ponúka vnútornú kapacitu 32 GB, takže je vhodná pre skôr menej náročných používateľov. Karta umožní rýchly export videí, takže ju možno bez problémov využiť na ukladanie kamerových záznamov vo vysokom rozlíšení až 4K. Súčasťou balenia pamäťovej karty Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance je adaptér na SD veľkosť.

Bleskové prenosové rýchlosti

Zvládnite s absolútnou ľahkosťou aj tie najnáročnejšie úlohy. Dokonca aj pri presúvaní veľkých súborov je pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance neskutočne rýchla vďaka triede U1 a prenosovým rýchlostiam až 100 MB/s na čítanie a 30 MB/s na zápis. To znamená, že aj náročné aplikácie budú načítané v priebehu pár okamihov a pobežia úplne hladko. Dokonca aj záznam 4K videa.

Karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance s výdržou až 17 520 hodín nepretržitého záznamu

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC PRO Endurance ponúka vysokú kapacitu 32 GB, s výrazne vyššou výdržou, než majú bežné pamäťové karty.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Endurance + SD adaptér

Spoľahlivá a odolná konštrukcia

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC PRO Endurance prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť voči pádom, opotrebovaniu, magnetom alebo röntgenovému žiareniu. Tiež vydrží až 72 hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 °C do 85 °C.

Pamäťová karta Samsung MicroSDXC PRO Endurance + SD adaptér

Samsung je svetová jednotka na flash pamäte

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance ponúka vysoký výkon a maximálnu spoľahlivosť. Súčiastky vrátane DRAM a NAND pamätí firmy Samsung aj firmware sú vyrábané interne, vďaka čomu vynikajú vysokou kvalitou a odolnosťou.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U1

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K, Vhodné pre monitorovacie systémy
Kód:  SASD019b34a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MB-MJ32KA/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11