Obnoviť stránku

Samsung microSDHC 32 GB PRO Endurance + SD adaptér

4,9 18 hodnotení

Samsung microSDHC 32 GB PRO Endurance + SD adaptér


Spoľahlivá pamäťová karta Samsung micro SDHC 32GB PRO Endurance

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance je ideálnym riešením na použitie v bezpečnostných kamerách, kamerách do auta a osobných kamerách. Karta Samsung MicroSDHC je extrémne spoľahlivá a má bezkonkurenčnú výdrž pri nepretržitom nahrávaní videa vo vysokom rozlíšení vo všetkých podmienkach. Nikdy tak neprídete o dokumentáciu kľúčových okamihov z vašich videonahrávok.

Až 25 × dlhšia výdrž

Pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance vám umožní až 17 520 hodín nepretržitého nahrávania, vďaka čomu nemá vo svojej kategórii konkurenciu.

Ideálna pre bezpečnostné kamery

Kontinuálny zápis prebieha napríklad v bezpečnostných kamerách, osobných kamerách alebo v kamerách do auta. Práve pre tento typ využitia je pamäťová karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance navrhnutá už od samého začiatku výroby.

Záznam aj vo 4K rozlíšení

Záznam videa v 4K rozlíšení sa pomaly, ale isto stáva štandardom. Karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance má vynikajúce parametre rýchlosti čítania a zápisu 100/30 MB/s a skracuje tak čas prenosu video súborov na ďalšie pamäťové médiá.

Uložené dáta vždy v bezpečí

Karta Samsung MicroSDHC 32 GB PRO Endurance prešla náročným testovaním v mnohých situáciách. Má teda garantovanú odolnosť proti magnetom alebo X-ray žiareniu. Tiež vydrží až 72 hodín v slanej vode a funguje pri prevádzkových teplotách od -25 ° C do 85 ° C.


Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Vlastnosti Nahrávanie videa v 4K
Kód:  SASD019b31
Produktové číslo:  MB-MJ32GA/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12