Obnoviť stránku

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 PRO UHS 3 + SD adaptér

4,9 9 hodnotení

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 PRO UHS 3 + SD adaptér

S pamäťovými kartami Samsung si už nebudete musieť lámať hlavu nad tým, kam uložiť všetky vaše spomienky zaznamenané fotoaparátom či kamerou. Ultrarýchla zbernica UHS-I s triedou rýchlosti U3 zaručuje čítanie rýchlosťou až 90 MB/s a rýchlosť zápisu ohromí neuveriteľnými 80 MB/s , čo je až 8x viac ako pri bežných kartách.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť čítania až 90 MB/s, rýchlosť zápisu až 80 MB/s
  • Možnosť robiť videá i fotografie v maximálnom možnom rozlíšení
  • Vysoká odolnosť proti extrémnym teplotným podmienkam
  • Poradí si aj s röntgenovým žiarením
  • Bez úhony prežije až 24 hodín pod vodou

 

 

Maximálne bezpečie pre vaše dáta

Či už natáčate profesionálne videá, alebo len zaznamenávate najdôležitejšie momenty vášho života s rodinou či priateľmi, vášmu natáčanie v tom najvyššom rozlíšení 4K nestojí nič v ceste. Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam navyše nebudete musieť tráviť svoj drahocenný čas čakaním na to, až sa všetky vytvorené dáta skopírujú do počítača. Táto vysoko spoľahlivá karta sa vyznačuje odolnosťou proti extrémnym teplotným podmienkam od -25 °C do 85 ° C, poradí si aj s röntgenovým žiarením pri letiskovej prehliadke. Na dovolenke sa nebudete musieť báť ani slanej vody v mori, lebo karta dokonca aj v nej dokáže prežiť bez úhony až 24 hodín. Majte tak svoje dáta vždy pri sebe bez strachu o ich stratu.

 

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Kód:  SASD018b3
Produktové číslo:  MB-MG32EA/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03