Obnoviť stránku

Samsung micro SDHC 16GB Class 10 BASIC

4,8 26 hodnotení

Samsung micro SDHC 16GB Class 10 BASIC

Zaznamenávajte bezpečne všetky dôležité životné okamihy s touto pamäťovou kartou obľúbeného formátu micro SDHC s kapacitou 16 GB. Karta poslúži ako kvalitné a spoľahlivé médium napríklad pre vaše fotografie či videá z dovolenky, ale aj pre ďalšie dôležité dáta.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Odolné voči magnetickému poľu o výške 15 000 gaussov - (pole vznikajúce pri magnetickej rezonancii)
  • Chráni všetky dáta pred poškodením letiskovými röntgenami
  • Stabilné v teplotách -25 ° C do +85 ° C
  • Schopná prežiť až 72 h v slanej morskej vode
  • Solídna úložná kapacita 16 GB
  • Rýchlosť čítania až 24 MB / s

Hromada miesta

Svoj chytrý telefón, tablet, fotoaparát, PDA či ďalšie zariadenia s podporou tejto karty teraz konečne môžete využívať naplno. S vysokou kapacitou 16 GB si na ňu uložíte cez 1 360 fotografií, 4 hodiny a 20 minút Full HD videa alebo cca 3 830 skladieb. Vždy budete mať dostatok miesta pre vaše dáta.

Dobrý výkon a vysoká odolnosť

Karta má certifikáciu Class 10, ktorá zaručuje minimálnu prenosovú rýchlosť zápisu 10 MB/s. Maximálna rýchlosť čítania však dosahuje až 24 MB/s. Navyše sú vaše dáta perfektne chránené, pretože karta je odolná proti vode, nízkej i vysokej teplote, röntgenovému žiareniu aj magnetickému poľu.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
Kód:  SASD009a1
Produktové číslo:  MB-MA16E/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04