Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG MG23K3515AW/EO

4,7 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
138,90 €

SAMSUNG MG23K3515AW/EO

Mikrovlnná rúra s grilom Samsung MG23K3515AW/EO vhodná aj na servírovanie lahôdok

Oslňte svojich hostí nielen chuťou, ale aj vzhľadom vašich pokrmov. Vďaka programu Grill+30sec, ktorý prináša mikrovlnná rúra s grilom Samsung MG23K3515AW/EO, sa chod predĺži o 30 sekúnd. Gril má tak väčší priestor na prípravu dokonale chrumkavých a stále lahodných jedál, ktoré potešia nejeden chuťový pohárik.


Voľne stojaca mikrovlnná rúra s funkciou Keep Warm na uchovanie správnej teploty

Aby ste zachovali čo najlepšiu kvalitu pripravovaných pokrmov, využite praktickú funkciu Keep Warm, ktorá pomocou vykurovacieho telesa dokáže udržať správnu teplotu pokrmov. Vďaka tomu si nemusíte robiť starosti s tým, že jedlo bude studené. Voľne stojaca mikrovlnná rúra Samsung MG23K3515AW/EO je s touto inteligentnou funkciou ideálna pri príprave viacerých jedál naraz.


Mikrovlnka s grilom Samsung MG23K3515AW/EO umožní rýchlejšie rozmrazovanie

V mikrovlnnej rúre Samsung MG23K3515AW/EO môžete rozmrazovať pokrmy podľa svojich potrieb. Mikrovlnka s grilom totiž disponuje funkciou Rozmrazovania, ktorá vám zaistí rýchle a zároveň rovnomerné rozmrazenie potravín. Funkcia si dokonca pamätá 5 prednastavených druhov mrazený jedál, automaticky tak nastaví čas rozmrazovania. Do mikrovlnnej rúry stačí vložiť daný pokrm a zvoliť príslušný program.


Kvalitné keramické spracovanie mikrovlnnej rúry Samsung

Dômyselný dizajn mikrovlnnej rúry Samsung MG23K3515AW/EO oceníte nielen pri varení a pri pohľade zvonku, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér mikrovlnky je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitým keramickým materiálom vysoko odolný. Povrchová úprava vzdoruje poškriabaniu aj zmene farieb a navyše pôsobí antibakteriálne.


ECO Mode zaistí nižšiu spotrebu

Mikrovlnka pomáha nielen s varením, ale aj s rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou Samsung MG23K3515AW/EO totiž znížite náklady na energie. Za pomoci inteligentného riešenia ECO Mode zaistí, že nutné základné funkcie rúry vyžadujú minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu.


Deodorizácia pre vždy čistú rúru

Súčasťou mikrovlnnej rúry Samsung MG23K3515AW/EO je tiež užitočná funkcia deodorizácie, ktorá využíva prúdenie vzduchu z rúry na odstránenie akýchkoľvek zápachov. Vďaka tejto praktickej funkcii si môžete ohrievať rôzne typy pokrmov bez toho, aby došlo k nežiaducemu miešaniu chutí a vôní.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Biela
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 39,2 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Gril, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Výkon grilu 1 100 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  SAMMW005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MG23K3515AW/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02