Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung MG23F301TAK/EO

4,7 95 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
107,90 €

Samsung MG23F301TAK/EO

Varí za vás

Ak práve nebudete mať čas alebo fantáziu na vymýšľanie rozličných spôsobov prípravy jedla, máte možnosť použiť praktickú funkciu Cook With Ease. Či už budete mať chuť na filé z lososa alebo hnedú ryžu, prípravu máte hneď po ruke. Stačí si vybrať z 20 prednastavených volieb tepelnej úpravy jedla zo zdravých potravín.


Elegantná a praktická

Štýlove prevedenie ide ruka v ruke s pohodlným používaním. Mikrovlnnej rúre F300G od spoločnosti Samsung dominuje nenápadne elegantné sklenené prevedenie prednej časti, ktoré jej dodáva punc luxusu. Dopĺňa ju štýlovo zladená rukoväť, modrý displej a otočný strieborný ovládač.


Kvalitné keramické spracovanie

Doprajte si mikrovlnnú rúru, ktorej vnútorný priestor si vždy zachová svoju krásu, nezmení farbu a nepoškrabe sa. Hladké spracovanie vnútra zariadenie sa ľahko čistí a je vybavený antibakteriálnou vrstvou, ktorá zaručí, že rúra vydrží naozaj dlho bez poškodenia.

Minimálna spotreba

Šetrite spotrebu a znížte tak energetické náklady. Na pomoc prichádza režim ECO Mode. Vďaka nemu pobeží mikrovlnná rúra v pohotovostnom móde a v momente jej nepoužívania bude spotreba energie na zachovanie základných funkcií minimalizovaná.


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 39,2 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33,5 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Gril, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 200 W
Kód:  EAV2192v
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MG23F301TAK/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16