Obnoviť stránku

Samsung ME 83 M/XEO

4,3 53 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung ME 83 M/XEO

Elegantná a praktická

Aj kuchynský spotrebič môže byť vkusným doplnkom vašej kuchyne. Mikrovlnná rúra Samsung ME83M vás očarí prémiovým dizajnom z antikorovej ocele a nadčasovým vzhľadom, ktorý sa hodí do takmer každého interiéru. Dizajn rúry navyše nie je výnimočný len svojou krásou, ale aj vysokou mierou ergonómie.

Kvalitné keramické spracovanie

Jej dômyselný dizajn oceníte nielen pri varení a pri pohľade zvonka, ale aj pri bližšom preskúmaní zvnútra. Interiér rúry je totiž vďaka kvalitnému spracovaniu a použitému keramickému smaltu vysokoodolný a ľahko umývateľný. A dokonca vzdoruje poškiabaniu aj korózii až 7-krát lepšie než vnútorné povrchy iných spotrebičov.

Ekologický režim zaistí minimálnu spotrebu

Pomáha nielen s varením, ale aj s rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou Samsung ME83M totiž znížite náklady na energie. Ekologický režim zaistí, že nutné základné funkcie rúry spotrebujú minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu.

Ponúka dômyselné technológie 

Mikrovlnná rúra ME83M spoločnosti Samsung ponúka more inovatívnych funkcií. Jednou z nich jej aj technológia TDS, ktorá zaručuje ešte lepší systém distribúcie mikrovĺn. Okrem toho rúra disponuje možnosťou rýchleho rozmrazovania, ktoré ohrieva potraviny rovnomerne. V priebehu niekoľkých minút tak budú opäť ako čerstvé.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27,5 cm
Vonkajšia šírka 48,9 cm
Vonkajšia hĺbka 33,9 cm
Vnútorná výška 21,1 cm
Vnútorná šírka 33 cm
Vnútorná hĺbka 32,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Detská poistka, Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  EAV2193q
Produktové číslo:  ME83M/XEO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06