Obnoviť stránku

Samsung MC32K7055CT/EO

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung MC32K7055CT/EO

Skvelé varenie aj grilovanie

Pripravujte pokrmy ešte rýchlejšie. Mikrovlnná rúra MC32K7055CT spoločnosti Samsung disponuje technológiou HotBlast™, ktorá pôsobí na ohrievané potraviny horúcim vzduchom z niekoľkých prieduchov. Jedlo si tak zachová šťavnatosť, ale zároveň mu vysoká teplota poskytne chrumkavú kôru. Výhody použitých technológií poznáte aj z grilovania. Wide Grill umožňuje omnoho vyváženejšiu distribúciu tepla pre ešte lepšie ugrilované pokrmy.

* Založené na internom testovaní. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od individuálneho používania.


Väčší tanier pre ešte väčšie pokrmy

Vďaka dômyselnému riešeniu Large Turntable máte možnosť pripravovať ešte väčšie porcie jedla ako doposiaľ. Vonkajšie rozmery rúry sú stále praktické pre každú kuchyňu, ale vnútorné usporiadanie bolo upravené tak, aby ste mohli jedlo ohrievať na 345 mm širokom tanieri. Jeho otáčanie možno, samozrejme jednoducho deaktivovať, ak použijete, napríklad štvorcový alebo rozmerný riad.


Skvelé vyprážanie aj bez fritézy

Aj vyprážané pokrmy môžu byť vďaka mikrovlnnej rúre společnosti Samsung o niečo zdravšie. A ku krásne chrumkavým pokrmom už nepotrebujete fritézu. Rúra MC32K7055CT je totiž vybavená technológiou SLIM FRY. Tá spojením grilu s prúdením horúceho vzduchu zaručuje chrumkavé a chutné jedlo bez použitia veľkého množstva oleja.


Jednoduchšia príprava rozmanitých jedál

Nemusíte zložito vymýšľať rôzne spôsoby prípravy pokrmov alebo si lámať hlavu nad tým, aké nastavenie je pre danú potravinu najvhodnejšie. Jednoducho využite funkciu Cook with Ease s 15 prednastavenými voľbami tepelnej úpravy. S jej pomocou ľahko pripravíte, napríklad buď exkluzivne filety z lososa alebo aj chutnú ryžu.


Špeciálny režim nielen pre jogurty

Doprajte si, vďaka technologickému riešeniu spoločnosti Samsung naozaj čerstvé potraviny. Mikrovlnná rúra umožňuje spustiť fermentačný režim, s ktorým pripravíte jogurt alebo chlieb, kedykoľvek na ne dostanete chuť. Domáce dobroty si tak budete môcť vychutnať aj bez použitia ďalších prístrojov.


Elegantný a praktický vzhľad

Štýlové vyhotovenie ide ruka v ruke s praktickým používaním. Mikrovlnnej rúre MC32K7055CT spoločnosti Samsung dominuje nenápadné elegantné sklenené vyhotovenie, ktoré z neho robí dizajnový doplnok interiéru. Ten sa odzrkadľuje aj pri používaní rúry - štýlová vstavaná rukoväť, ktorá sa otvára smerom nadol, uľahčuje používanie spotrebiča.


Minimálna spotreba

Pomáha nielen s varením, ale aj s rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou MC32K7055CT totiž znížite náklady na energie. Inteligentné riešenie ECO Mode zaistí, že nutné základné funkcie rúry vyžadujú minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu.


Chrumkavé a rovnomerne opečené

Vychutnajte si skvelú chuť a do chrumkava zapečené pokrmy. Šikovná funkcia Crusty Plate dokáže rovnomerne opiecť potraviny podľa vášho výberu, navyše bez oleja. Či už budete mať chuť na kuracie nugetky alebo perfektnú pizzu, mikrovlnná rúra MC32K7055CT s výkonným horným aj dolným opekaním vám ich poskytne.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 30,9 cm
Vonkajšia šírka 52,3 cm
Vonkajšia hĺbka 47,98 cm
Vnútorná výška 23,3 cm
Vnútorná šírka 37,3 cm
Vnútorná hĺbka 37 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Gril

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 2 900 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier, Plech
Kód:  FAC3801a
Produktové číslo:  MC32K7055CT/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18