Obnoviť stránku

Samsung Level U EO-BG920B čierne

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Level U EO-BG920B čierne

Dizajnovo podarené handsfree, s ktorým vybavíte neodkladný hovor raz dva. Jedná sa o perfektnú pomôcku pre vyťažených zákazníkov, ktorí potrebujú telefonovať a zároveň sa venovať inej činnosti. Jednoducho ponechajte ruky stále voľné. Keď práve nepracujete, môžete zrelaxovať počúvaním obľúbenej muziky. Stačí prepojiť slúchadlá s akýmkoľvek zariadením prostredníctvom Bluetooth a byť stále na príjme.

Kľúčové vlastnosti

  • Sofistikovaný dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Dlhá životnosť batérie
  • Čistá hlasová kvalita
  • Jednoduché ovládanie a manipulácia
  • Magnetické mušle pre ľahké zloženie a uskladnenie

Nechajte vyniknúť svoj hlas

Vychutnajte si konverzáciu s priateľmi, kolegami, prípadne obchodnými partnermi naplno. Dva zabudované mikrofóny zaistia, že si osoba na druhej strane hovoru bude môcť vychutnať váš hlas tak, ako v skutočnosti znie. Doslova ako by ste sa bavili osobne. Celý zážitok naviac umocňuje technológia Noise Reduction, ktorá odstraňuje okolitý hluk a ozvenu.

Dokonalé po všetkých smeroch

Hneď na prvý pohľad očarí handsfree svojím prepracovaným dizajnom, ktorý okrem estetickej funkcie plní aj funkciu praktickú. Hlavnú kostru slúchadiel tvorí mäkká flexibilná páska s uretánovými kĺbmi. Tá perfektne obopne krk a zaistí nielen pohodlné, ale aj stabilné nosenie. Všetko je vyšperkované gumovým krúžkom, prostredníctvom ktorého nastavíte dĺžku kábla podľa vašich konkrétnych potrieb. Keď už je reč o pohodlí, nesmieme zabudnúť ani na inteligentne umiestnené ovládacie prvky - tlačidlá na krčnej páske. Ich zvýšený dizajn umožňuje neuveriteľne ľahký prístup k celej rade funkcií, aj keď ste v pohybe.

Chystáte sa na dlhú cestu? Nebudete môcť handsfree dobiť? Nevadí. Aj napriek veľmi drobným rozmerom vo svojom vnútri skrýva nevídaný výkon. Výkon v podobe doslova nesmrteľnej batérie, ktorá vydrží až 11 hodín nepretržitého hovoru, až 10 hodín počúvania hudby, a až 500 hodín v pohotovostnom režime.

Doplňujúce informácie:

Bluetooth:
Verzia 4.1, Multipoint
A2DP, HSP, HFP, AVRCP

Batéria:
Vstavaná Li-ion, nabíjateľná (pomocou micro USB portu)
Počúvanie hudby - až 10 hodín
Telefonovanie - až 11 hodín
Pohotovostný režim - až 500 hodín

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAAA0107a
Produktové číslo:  EO-BG920BBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08