Obnoviť stránku

Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung LEVEL Over-ear EO-AG900B čierne

Samsung LEVEL Over sú prémiová slúchadlá cez uši, ktoré sú zároveň najvyšší verzií novej série kórejského výrobcu. Disponujú bezdrôtovou technológiou Bluetooth 3.0 , S ktorou sa pripojíte napríklad k svojmu smartphonu. V prípade potreby môžete však využiť aj kábla s 3,5 mm jack konektory , Ktorý je súčasťou balenia. Spárovanie so zariadením môžete vďaka NFC vykonať jednoduchým priložením. Na jedno nabitie vydrží až 200 hodín v pohotovostnom režime, alebo až 30 hodín pri počúvaní hudby .

Vo vnútri slúchadiel sa nachádzajú dva 50mm meniče s neodymovými magnetmi , Ktoré sa postarajú o dokonale čistý a kvalitný zvuk studivé kvality s hlbokými, znělými basy. Na jednom z náušníkov sa potom nachádza dotyková plocha , Ktorá umožňuje pre ovládanie hudobného prehrávača a funkcie S-Voice. Dvojicu zabudovaných mikrofónov využijete pri telefonovaní a sú tiež používané pri aktívnej redukcii šumu z okolia. Výstelka náušníkov a vrchného mosta z mäkkej peny a jemný poťah zaručí veľmi pohodlné nosenie . Slúchadlá môžete prevážať v praktickom cestovnom obale.

Vlastnosti:

  • Prémiová slúchadlá s excelentným zvukom
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth s možnosťou NFC párovanie
  • Dotyková plocha pre ovládanie priamo na slúchadlách
  • Dvojica mikrofónov pre aktívnu redukciu šumu

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
Bluetooth 3.0, NFC pre rýchle párovanie (profily A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SPP; dosah 10 m)
3,5 mm jack (obojstranný kábel súčasťou balenia)
microUSB pre napájanie

Akumulátor:
vstavaná Li-Ion batéria
Doba prehrávania: 15 hodín (režim Bluetooth ANC), 30 hodín (režim Bluetooth bez ANC), 25 hodín (režim kábel s ANC), (režim kábel bez ANC) na dobu neurčitú
Doba hovoru: 15 hodín
Pohotovostná doba: 200 hodín (režim Bluetooth bez ANC)

Kód:  RS212m5
Produktové číslo:  EO-AG900BBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04