Obnoviť stránku

Samsung LEVEL On Pre EO-PN920C zlatá

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung LEVEL On Pre EO-PN920C zlatá

Ocitne sa v zajatí perfektného zvuku - len vy, váš obľúbený interpret, film alebo seriál a slúchadlá Samsung Level On Pro. Vďaka kodekové technológii UHQ-BT vám slúchadlá Level On Pre sprostredkujú ten najbohatší a najreálnejšou zvuk. Pripočítajte navrch ešte absencii drôtov a úžasný 10m dosahu a vyjde vám, že za dobou, kedy ste nedali dopustiť na lacnej štuple, ste hrubú čiaru mali urobiť už veľmi dávno.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce zvukové tesnenie
  • Bezdrôtový prenos hudby prostredníctvom Bluetooth 4.1
  • Mikrofón pre nahrávanie hlasových poznámok alebo vybavenie telefonátov
  • Kompatibilita so zariadeniami podporujúcimi UHQ BT
  • Praktické dotykové ovládanie a elegantný vzhľad

Nenechajte sa rušiť

Slúchadlá Level On Pre účinne potláčajú hluk a dovoľujú vám užiť si počúvanie skutočne naplno vďaka funkcii Active Noise Cancellation. Nenechajte sa rušiť húkaním sanitky zvonku ani príliš výrečnými kolegami v práci. Využite šikovné dotykové ovládanie a zvýšte stupeň hlasitosti tak, aby vás nič nevytrhli zo sústredenia.

Zdieľajte, čo počúvate

Vzdelávať sa nemusíte len čítaním. Čím ďalej vyhľadávanejšie je počúvanie audiokníh alebo zvukových záznamov z najrôznejších prednášok. Nakŕmte každý deň svoj ??mozog novými znalosťami a poznatky a zdieľajte ich s priateľmi s pomocou Bluetooth a unikátne funkcie Sound With Me. Slúchadlá sú kompatibilné so zariadeniami podporujúcimi prenos UHQ BT, ako napr. Galaxy S6 edge + a Galaxy Note5.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zlatá
Kód:  SAAA0303b
Produktové číslo:  EO-PN920CFEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09