Obnoviť stránku

Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B biela

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B
Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Organický zvuk

Prémiové slúchadlá Samsung LEVEL ON sú vybavené dvoma 40 mm dvojvrstvovými membránami, ktoré sa starajú o dokonale čistý a kvalitný zvuk štúdiovej kvality s hlbokými, znejúcimi basmi. Odpojiteľný hudobný kábel jack-jack s ovládacími prvkami a mikrofónom zapojíte do spodnej časti pravého náušníka. Vďaka tomu budete môcť veľmi ľahko ovládať funkciu S-Voice pomocou hlasových príkazov. Tieto slúchadlá disponujú pozlátenými konektormi, ktoré zaisťujú najvyššiu možnú kvalitu prenosu audiosignálu.

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Ergonomický dizajn na pohodlné nosenie

Atraktívny vzhľad podčiarkuje komfortná výstelka náušníkov a vrchného mosta z mäkkej peny a jemný poťah zaručí veľmi pohodlné nosenie. Svojou skladacou konštrukciou sú tieto slúchadlá vhodné na cestovanie alebo športové aktivity, kde sú žiaduce kompaktné rozmery a skladnosť pri zachovaní stále veľmi kvalitného zvukového prednesu. Zložené slúchadlá môžete prevážať v praktickom cestovnom obale.

Sluchátka Samsung LEVEL On-ear EO-OG900B

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  RS212m4
Produktové číslo:  EO-OG900BWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19