Obnoviť stránku

Samsung Level In EO-IG930B biele

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Level In EO-IG930B biele

Slúchadlá Samsung Level In EO-IG930B sú ideálnym riešením pre každého, kto miluje hudbu a zároveň potrebuje vybavovať telefónne hovory. Okrem ergonomického a moderného vyhotovenia sa vyznačujú tieto slúchadlá ešte jednou vlastnosťou - veľmi výrazne znižujú hladinu okolitého hluku až o 20 dB vďaka technológii ANC (Active Noise Canceling). Svoju obľúbenú hudbu si tak vychutnáte bez rušenia aj keď sa budete pohybovať v rušnom obchodnom centre alebo v prostriedkoch hromadnej mestskej dopravy.

Kľúčové vlastnosti

  • ANC - znižuje úroveň okolitého hluku
  • Mikrofón a ovládač na kábli
  • Rôzne veľké špunty do uší súčasťou balenia
  • Opletený kábel
  • Podporuje režim Talk-In

Spojte sa hudbou

Slúchadlá Level In sú však vyriešené konštrukčne tak, že síce filtrujú okolitý hluk, ale len do takej miery, aby ste boli schopní vnímať podnety okolo seba. Slúchadlá sú tak veľmi bezpečné a nehrozí vám, že by ste nedopatrením mohli prepočuť prichádzajúci automobil. Preto sú ideálnym riešením aj pre športovcov, ktorým umožňujú sústrediť sa na výkon a zároveň športovať bez rizika.

Handsfree

V neposlednom rade sa vyznačujú elegantným prevedením s kombináciou opleteného a poplastovaného kábla, vďaka čomu sa nikdy nezamotajú. Na kábli nájdete mikrofón a ovládač s dvoma tlačidlami pre ovládanie hlasitosti, tlačidlom pre ovládanie hudby a trojpolohové tlačidlo. Samozrejmosťou je potom mikrofón. Možno tak ľahko ovládať telefónne hovory aj za volantom bez toho, aby ste museli siahať po mobilnom telefóne.
Súčasťou balenia sú rôzne veľkosti štupľov do uší, aby si slúchadlá mohol každý užívateľ prispôsobiť svojim potrebám. K svojmu mobilnému telefónu ich pripojíte pomocou štandardného 3,5 mm jack konektora.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  SAAA0304b
Produktové číslo:  EO-IG930BWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03