Obnoviť stránku

Samsung Level Box Slim Red

Príslušenstvo k tovaru

Samsung Level Box Slim Red

Jeden hrá fantasticky. A dva ešte lepšie

Čo poskytuje ešte lepšie audio než bezdrôtový reproduktor Level Box Slim Red? Dva reproduktory! Inteligentný dizajn audio príslušenstva od spoločnosti Samsung umožňuje jednoduché spojenie druhého Level Box Slim s vaším mobilným zariadením. To potom samo nastaví audio kanály pre výborné stereo audio.




Perfektne kompaktná kvalita

Level Box Slim Red váži iba 236 gramov, na dĺžku má 148,4 milimetra a je len 25,1 mm tenký. Bezdrôtový Bluetooth reproduktor od spoločnosti Samsung je teda výnimočne kompaktný, napriek tomu disponuje pôsobivým 8 W výkonom pre vysokú kvalitu audia.




Roztancuje vás aj v kvapkách dažďa

Ponorte sa do hudby. Alebo pokojne aj do vody. Keď váš Level Box Slim Red zmokne alebo aj keď omylom spadne do bazéna, vôbec nič sa nestane. Jeho konštrukcia je totiž vodoodolná podľa certifikácie IPx7, podobné nehody ho teda nemôžu ohroziť.

* IPx7 zaručuje odolnosť proti vode počas 30 minút do hĺbky až 1 metra.

* IPx7 zaručuje vodoodolnosť len v sladkej vode a nevzťahuje sa na mydlovú ani slanú morskú vodu.




Dobite energiu pri počúvaní hudby

Level Box Slim Red nabíja energiou hneď dvojnásobne. Vás napumpuje motivačným songom či dostane do pohody relaxačnou skladbou, vášmu smartfónu potom vďaka integrovanej funkcii powerbank s kapacitou 2 600 mAh dobije batériu.


Kód:  SAAA0206a2
Produktové číslo:  EO-SG930CREGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19