Obnoviť stránku

Samsung Level Box Slim Black

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Level Box Slim Black

Prvotriedny zvuk bude s vami odteraz kedykoľvek a kdekoľvek. Reproduktor jednoducho pripojíte k mobilu pomocou Bluetooth. Špičkový výkon zaistí dokonalý zvuk, vodotesné prevedenie zároveň zaručuje, že s vami reproduktor prežije aj tie najtvrdšie podmienky v divočine. Veľkou výhodou je vstavaná powerbanka, ktorá umožní nabíjanie vášho mobilu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné prevedenie
  • K dispozícii powerbanka, ktorá dokáže váš mobil minimálne raz nabiť
  • Až 30 hodín prehrávania
  • Perfektný zvuk
  • Jednoduché prenášanie
  • Bezdrôtové pripojenie k mobilu
  • Elegantný dizajn

Vstavaná powerbanka ako veľká výhoda

Reproduktor okrem dokonalého zvuku disponuje aj jednou veľkou konkurenčnou výhodou, a to integrovanou powerbankou, ktorá by mala váš mobil bez problémov minimálne raz dobiť. Už sa vám tak nestane, že by ste boli nedostupný kvôli vybitému telefónu - jednoducho mobil pripojíte k reproduktoru.

Skvelý zvuk i prevedenie

Vodotesnosť s certifikátom IPX7 zaručuje, že sa vášmu reproduktoru nestane nič, a to ani pri silnom daždi. Môžete ho totiž dať až na pol hodiny do hĺbky 1 metra. Vyhotovenie priamo do ruky doslova nabáda k jednoduchému prenášaniu, zároveň elegantný dizajn zapôsobí na vaše okolie. Výkonný reproduktor spolu s osvedčenou kvalitou od Samsungu zaručujú tú najlepšiu možnú kvalitu

Parametre a špecifikácie:

Kapacita powerbanky:
2700 mAh

Kód:  SAAA0206a1
Produktové číslo:  EO-SG930CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07