Obnoviť stránku

Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung LEVEL Box EO-SG928T zlatý

Bezdrôtový reproduktor LEVEL Box Pro má elegantný jednoduchý dizajn, je kompaktný a ľahko komunikuje prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.1, takže ho ľahko môžete neustále nosiť so sebou v taške. Umožní vám vychutnať bohatý stereofónny zvuk s ostatnými ľuďmi v rôznych prostrediach. Použite ho vo vašej izbe, kancelárii, ale aj pri kempovaní alebo pri vode. Vstavaná nabíjateľná batéria znamená, že môžete počúvať hudbu mimo domova až 8 hodín. Vďaka pasívnemu žiaričmi mu nechýba ani silný basový zvuk, takže je skvelý pre prehrávanie hudby a sledovanie filmov.

kľúčové vlastnosti

  • Luxusné prevedenie po všetkých smeroch
  • Vyrobený z odolného brúseného kovu
  • Ovládanie pomocou klasických tlačidiel na tele zariadení
  • NFC párovanie pre jednoduché spojenie napríklad s telefónom
  • Pohodlný štandard Bluetooth 4.1 s nižšou spotrebou a vyšším dosahom
  • Pre hudobných fanúšikov, ktorí nestoja na jednom mieste.

Viac praktických možností pripojenia

S LEVEL Box Pre máte viac možností, odkiaľ možno prehrávať obľúbené songy. S technológiou Bluetooth 3.0 a kodekom APT-X nestrácate ani pri bezdrôtovom prenose nič zo zvukovej kvality. Môžete prenášať zvuk v plnej kvalite a užívať si jeho vysoko kvalitný prednes. Reproduktorom dokážete tiež vybavovať hovory cez hlasné handsfree. Vďaka podpore NFC je ešte jednoduchšie pripojiť chytré telefóny a tablety. Stačí sa kompatibilným zariadeniam dotknúť reproduktora. Ak vaše zariadenie nepodporuje Bluetooth, môžete ho pripojiť pomocou 3,5 mm audio kábla.

Kód:  SAAA0203b
Produktové číslo:  EO-SG928TFEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13