Obnoviť stránku

Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 50,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 43,26 €/ks

Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm ružový

Remienok Samsung dokáže premeniť vzhľad vašich smartwatch. Materiálom použitým na výrobu je koža, na prvý pohľad luxusné vyhotovenie sa tak spája s prvotriednymi vlastnosťami a jeho nosenie je veľmi pohodlné. Ružová farba poskytuje možnosť remienok Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm ružový kombinovať s outfitom alebo jednoducho s vlastným vkusom. Remienok je vhodný pre modelové rady: Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport.

Najdôležitejšie funkcie remienka Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm ružový

  • Doplní eleganciu vašich smart watch
  • Použitý materiál: koža
  • Ružová farba
  • Je zaradený do modelového radu Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport

Parametre a špecifikácia

Kód:  SAAW0306b37
Produktové číslo:  ET-SLR82MPEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08