Obnoviť stránku

Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm hnedý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm hnedý

Remienok na smart hodinky Samsung doplní dizajn vašich inteligentných hodiniek. Materiálom použitým na výrobu je koža, luxusné vyhotovenie sa tak snúbi s kvalitnými vlastnosťami a nosenie je veľmi pohodlné. Jeho dĺžka je dokopy 20,7 cm. Hnedá farba poskytuje možnosť remienok na smart hodinky Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm hnedý zladiť s oblečením alebo jednoducho s vlastným vkusom. Tento remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport.

Podstatné funkcie remienka na smart hodinky Samsung Kožený remienok pre Galaxy Watch Active 2 20 mm hnedý

  • Vylepší dizajn inteligentných hodiniek
  • Dĺžka remienka na smart hodinky je 20,7 cm
  • Materiál: koža
  • Hnedá farba
  • Patrí k modelovému radu Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Gear S a Samsung Gear Sport

Parametre a špecifikácia

Kód:  SAAW0306b36
Produktové číslo:  ET-SLR82MAEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11