Obnoviť stránku

Samsung Jet 90 complete

4,5 36 hodnotení
241,90 €

Samsung Jet 90 complete

Tyčový vysávač Samsung Jet 90 complete Lifestyle

Tyčový vysávač 2 v 1 Samsung bude vďaka oddeliteľnému vysávaču praktickým pomocníkom a zaistí rýchle upratovanie vášho domu či bytu. Poradí si so všetkými druhmi podláh – plávajúcou, drevenou aj linom. Zvládne s prehľadom ako vysávanie kobercov, tak čalúnenie. Tyčový vysávač sa hodí ako na suché, tak aj mokré vysávanie. Pohodlne s ním tak vysajete aj mokré podlahy.

Hlavné vlastnosti tyčového vysávača Samsung Jet 90 complete

  • Je spojením ručného a tyčového vysávača
  • Prístroj poháňa Li-Ion batéria s kapacitou 2850 mAh
  • Na jediné nabitie zvládne vysávať 40 minút
  • Dobitie batérie zvládne za 3,5 hodiny
  • Materiálom trubice je kov
  • Bezdrôtový tyčový vysávač Samsung pri práci vydáva hluk približne 86 dB
  • Smeti ukladá do špeciálnej nádoby
  • Ponúkaný variant má na zachytenie nečistôt a prachu priestor s objemom 1 l
  • Rozmery: 25 × 112,3 × 20,3 cm (š × v × h)
Tyčový vysávač Samsung Jet 90 complete Screen
Tyčový vysávač Samsung Jet 90 complete Lifestyle

Tyčový vysávač Samsung Jet 90 complete ponúka tiež ďalšiu výbavu na uľahčenie práce

Vzhľadom k ponúkanému príslušenstvu budete môcť svoj bezdrôtový tyčový vysávač Samsung využiť na maximum. Najobľúbenejším doplnkom tyčového vysávača je štrbinová hubica, s ktorou sa bez ťažkostí dostanete ako do kútov miestností, tak aj do úzkych priestorov. Obrovskú úsporu práce aj času poskytuje turbo kefa, ktorá pohybom štetín v hubici čistí nielen koberce, ale aj čalúnený nábytok dôkladne a hĺbkovo. Špičkovú rotačnú kefu využijete najmä na vysávanie kobercov či čalúnenia. Drobné nečistoty aj chlpy zvierat z vankúšov na gauči, z postele aj čalúnenia hravo odstránite pomocou hubice na čalúnenie. Kefová hubica predstavuje univerzálneho pomocníka na detailné vysávanie menších plôch. Kefka pomocou svojich jemných štetiniek vás šetrne zbaví prachu na nábytku, stenách alebo obrazoch. S kefou na tvrdé podlahy a mäkké koberce budete mať byt uprataný oveľa rýchlejšie. Jeho mäkčené kolieska navyše predchádzajú poškriabaniu podlahových krytín. Sací výkon možno kedykoľvek prispôsobiť podľa potreby. Tyčový vysávač Samsung sa navyše jednoducho udržuje. Úplne postačí utrieť ho vlhkou hubkou alebo handričkou na prach.

Bezdrôtová prevádzka na pohodlné upratovanie

Patrí medzi modely napájané akumulátorom, takže nebudete obmedzení vzdialenosťou od zásuviek. Jeho 21,9V Li-Ion batéria s kapacitou 2850 mAh zaručí na plné nabitie batérie 40 minút nepretržitého upratovania. Bezdrôtový tyčový vysávač Samsung bude plne nabitý za 3,5 hodiny. Integrovaný indikátor nabíjania vás upozorní na aktuálny stav nabíjanej batérie. Po upratovaní hravo opriete tyčový vysávač Samsung do pripravenej nabíjacej stanice, ktorá funguje zároveň ako stojan. Súčasťou balenia je aj potrebný adaptér. Vysávač možno pripevniť do držiaka, ktorý sa nainštaluje na stenu. Tým ušetríte priestor na zemi, a navyše ho budete mať vždy pripravený na vysávanie.

Tyčový vysávač Samsung ocenia domácnosti s alergikmi

Špina a prach sa ukladajú do dostatočne veľkej nádoby, ktorú môžete po použití vysypať a opäť vložiť do vysávača. Objem nádoby na prach dosahuje 1 l.

Kód:  SAMTV356nad
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07