Obnoviť stránku

Samsung JET 75E complete VS20B75ACR5/GE

5 1 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
548,90 €

Samsung JET 75E complete VS20B75ACR5/GE


Flexibilné vysávanie bez zdržovania a zamotaných káblov


Tyčový batériový vysávač SAMSUNG ponúka silný výkon a prenosný dizajn

Zistite s ľahkým vysávačom Jet 75E Complete silu 200 W sacieho výkonu a dosiahnete praktické upratovanie celej domácnosti. Tyčový batériový vysávač SAMSUNG vám svojou jednoduchou prenosnosťou pomôže rýchlo odstrániť pavučiny na strope, srsť domácich zvierat z pohovky aj nečistoty z podlahy. Vzduchové lopatky vo vysávači sú k turbíne pripevnené dômyselnou technológiou ultrazvuku, ktorá umožňuje ich perfektné tvarovanie a presné sedenie v digitálnom invertorovom motore. Vďaka tomu získate neuveriteľne efektívny prenos energie pri príkone iba 550 W. Na motor sa vzťahuje 10-ročná záruka.


Čistý domov, kde si vychutnáte voľný nádych

Po náročnom dni vás privíta uprataná domácnosť vďaka možnosti kedykoľvek jednoducho zatočiť s neporiadkom. Revolučná konštrukcia Jet Cyclone znižuje odpor vzduchu, takže bezdrôtový vysávač bude na podlahe ľahko kĺzať a systém 9 cyklónov s 27 vzduchovými prívodmi zaručí silný sací výkon rýchleho a efektívneho upratovania.


Minimalizujte v domácnosti prítomnosť alergénov

Pokročilý viacúrovňový filtračný systém sa postará až  o 99,999 % prachových častíc a minimalizuje prítomnosť alergénov. Hlavný cyklónový filter a kovový mriežkový filter spoločne zachytávajú veľké prachové častice, riešenie Jet Cyclone a mikrofilter následne absorbujú jemnejší prach. Prachový filter zachytí aj tie najmenšie mikročastice.


Tyčový akumulátorový vysávač má jednoduché ovládanie, s ktorým vás upratovanie neunaví

Vychutnajte si uspokojujúci pocit z upratanej domácnosti bez zbytočnej námahy. Tyčový akumulátorový vysávač Samsung Jet 75E Complete má ľahkú konštrukciu, ktorá zaisťuje hladké vysávanie s maximálnou silou. Samotné telo vysávača váži iba 1,66 kg, čo je o 12 % menej ako váha jeho predchodcov, ľahko tak poupratujete celý dom a ešte vám zostane veľa času na zábavu a odpočinok.


Bezdrôtový vysávač s vami udrží krok aj pri dlhšom vysávaní

Využite slobodu pohybu pri upratovaní bez nešikovných káblov a s extra dlhou výdržou batérie. Bez dobíjania sa bezdrôtový vysávač môže pohodlne venovať vysávaniu až celú 1 hodinu. A pokiaľ stále nebudete spokojní, tak si jednoducho zakúpite náhradnú batériu, s ktorou si čas na upratovanie ešte predĺžite. Až do 500 cyklov má batéria garantovanú minimálnu kapacitu 70 % z pôvodnej výdrže.


Tyčový batériový vysávač Samsung JET 75E complete VS20B75ACR5/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Aku vysávač s jednoduchou údržbou

Aku vysávač Samsung disponuje prachovou nádobou s objemom 0,8 l vrátane multicyklónového systému, ktorá je plne umývateľná. Navyše je možné nádobu ľahko vybrať aj bez odpojenia trubice od tela spotrebiča. Povysávaný prach stačí jednoducho vyklopiť.

Tyčový batériový vysávač Samsung JET 75E complete VS20B75ACR5/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Upratujte s prehľadom vďaka integrovanému digitálnemu displeju

Zjednodušený digitálny displej vždy poskytuje praktické informácie, ktoré pri vysávaní najviac potrebujete. Letmým pohľadom skontrolujete stav spotrebiča, úroveň výkonu a varuje vás aj pri zablokovaní či nesprávnom nasadení nadstavca. Vďaka tomu si vychutnáte komfortné upratovanie bez zahltenia množstvom kontroliek a nadmerného nastavovania.

Tyčový batériový vysávač Samsung JET 75E complete VS20B75ACR5/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Vysávač na baterku má flexibilné nabíjanie

Je na vašom rozhodnutí, či si ponecháte vysávač na baterku vždy poruke priamo v obývačke alebo ho uschováte v skrini či komore. Skvele vám v tom poslúži štýlová stanica, ktorú môžete prakticky pripevniť na stenu alebo inú plochu, a nabíjať v nej nielen akumulátorový vysávač, ale aj samotnú batériu – či už hlavnú alebo náhradnú. Takto budete úplne pripravení aj na prípadné dlhšie vysávanie.


Turbo Action Brush urobí poriadok s kobercami

Využite pohodu čistej domácnosti bez smietok na dlaždiciach a zadupaného prachu v kobercoch. Nadstavec Turbo Action Brush vám prepožičiava silu 3 750 otáčok za minútu na dosiahnutie maximálnej efektivity a precízneho vysatia všetkých nečistôt z tvrdých aj mäkkých povrchov. Jednoducho s ním dosiahnete aj na ťažko prístupné rohy, a to vďaka praktickej 180° otočnej hlavici. Uspokojujúcu bodku na záver upratovania vám dopraje odnímateľný zberný kôš, ktorý ľahko vyprázdnite na jedno kliknutie.


S nadstavcom Soft Action Brush hladko zdoláte tvrdé povrchy

Prežite pocit ľahkosti pri upratovaní parkiet a ďalších typov tvrdých podláh so šampiónom medzi nadstavcami – Soft Action Brush. Ten vysaje každú škáru aj zaprášený kút vďaka pohyblivej hlavici umožňujúcej plynulé otáčanie až o 180°. Štetiny kefy sú pretkané antistatickým strieborným vláknom, ktoré zaisťujú bezstarostné vysávanie bez zanášania. Ani nepríjemné nečistoty, ako sú vlasy a chlpy domácich zvierat, vás už nezastavia. Nakoniec stačí len jednoducho vysunúť zberný kôš a po jeho vysypaní sa potešiť pohľadom na svoju upratanú domácnosť.


Vysávač na zvieracie chlpy Samsung prináša s nadstavcom Pet Tool jednoduchšie upratovanie

Nachádzate srsť svojich domácich zvierat na najneočakávanejších miestach? Vysávač na zvieracie chlpy Samsung je opatrený nadstavcom Pet Tool, s ktorým ich jednoducho odstránite. Gumová hubica zaisťuje silné priľnutie k podlahe aj mäkkému čalúneniu pohovky a v kombinácii so štetinkami kefy starostlivo zachytí aj najmenšie chĺpky. Vďaka tomu získate späť kontrolu nad čistotou domácnosti a viac času na svojich zvieracích miláčikov.



Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Drevené podlahy

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 60 min
Kapacita batérie 2 000 mAh
Napätie batérie 21,9 V

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 550 W

Hlučnosť

Hlučnosť 86 dB

Zberná nádoba

Objem 0,8 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 21,5 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAMTV698
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS20B75ACR5/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02