Obnoviť stránku

Samsung Jet 65 pet VS15A60AGR5/GE

5 1 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
356,90 €

Samsung Jet 65 pet VS15A60AGR5/GE


Upratujte rýchlo a účinne s moderným vysávačom Samsung Jet 65 Pet


Tyčový batériový vysávač Samsung Jet 65 Pet s vylepšeným výkonom na bezstarostné upratovanie

Tešte sa krištáľovo čistú podlahu bez jediného drobčeka vďaka vysávaču Jet 65 Pet od spoločnosti Samsung. Silný sací výkon 150 W* doplnený o viacvrstvovú filtráciu vzduchu zaisťuje, že vám pri upratovaní neunikne ani smietka a váš domov bude vždy dokonale svieži a čistý. Tyčový batériový vysávač má menšiu hmotnosť, čo zaistí ľahké ovládanie a šetrí aj váš chrbát a zápästie.


Aku vysávač poupratuje všetko už po prvom prejdení

O jednoduché a rýchle upratovanie domácnosti sa postará inovatívny digitálny invertorový motor. Ten pomocou rýchleho otáčania vytvára optimálne prúdenie vzduchu, ktoré okamžite zachytí a vtiahne všetok prach a nečistoty. Aj napriek svojmu kompaktnému dizajnu potom aku vysávač Jet 65 Pet ponúka neobyčajnú saciu silu 150 W* a príkon 410 W**. Perfektné výsledky máte isté aj vďaka 10-ročnej záruke na motor***.


Čistý domov, kde si užijete voľný nádych

Po náročnom dni vás privíta uprataný domov vďaka možnosti kedykoľvek jednoducho zatočiť s neporiadkom. Revolučná konštrukcia Jet Cyclone znižuje odpor vzduchu, takže váš batériový vysávač bude po podlahe ľahko prechádzať a systém 9 cyklónov s 27 vzduchovými prívodmi zaručí silný sací výkon na rýchle a efektívne upratovanie.


Minimalizujte vo svojej domácnosti prítomnosť alergénov

Pokročilý viacúrovňový filtračný systém sa postará o až 99,999 %* prachových častíc** a minimalizuje prítomnosť alergénov. Hlavný cyklónový filter a kovový mriežkový filter spoločne zachytávajú veľké prachové častice, riešenie Jet Cyclone a mikrofilter následne absorbujú jemnejší prach. Prachový filter potom zachytí aj tie najmenšie mikročastice.

* Na základe interného testovania v súlade s normou IEC 62885-4, CL.5.11, pri použití režimu Jet. Výsledky sa môžu v závislosti od skutočného spôsobu použitia líšiť. **Vzťahuje sa na prachové častice s veľkosťou od 0,5 do 4,2 µm.


Bezdrôtový vysávač má jednoduché ovládanie, s ktorým vás upratovanie neunaví

Užite si uspokojujúci pocit z usporiadanej domácnosti bez zbytočnej námahy. Bezdrôtový vysávač Jet 65 Pet má ľahkú konštrukciu, ktorá zaisťuje hladké vysávanie s maximálnou silou. Samotné telo vysávača váži iba 1,48 kg, čo je o 21 % menej* ako u jeho predchodcov, ľahko tak upracete celý dom a ešte vám zostane veľa času na zábavu a odpočinok.

* V porovnaní s modelom Samsung VS8000. Hmotnosť tela pri držaní v ruke: Jet 65 Pet 1,48 kg oproti VS8000 1,89 kg.


Vysávač pre alergikov s vami udrží krok aj pri dlhšom vysávaní

Užite si slobodu pohybu pri upratovaní bez nešikovných káblov a s extra dlhou výdržou batérie. Bez dobíjania sa môžete pohodlne venovať vysávaniu až celých 40 minút*. A pokiaľ stále nebudete spokojní, tak jednoducho si zaobstaráte náhradnú batériu**, s ktorou si čas na upratovanie zdvojnásobíte. Až do 500 cyklov*** má batéria garantovanú minimálnu kapacitu 70 % z pôvodnej výdrže.

* Uvedená doba prevádzky platí pri plnej kapacite batérie (2 000 mAh) a minimálnej úrovni výkonu s bezmotorovou hlavicou. Výsledky sa môžu v závislosti od skutočného spôsobu použitia líšiť. ** Náhradná batéria sa ako príslušenstvo predáva samostatne. *** Pri 500 cykloch si udržuje 70 % kapacity na základe kapacity batérie (2 000 mAh). 1 cyklus: Úplné vybitie po maximálnom nabití (100 % – 0 %). Výsledky sa môžu v závislosti od skutočného spôsobu použitia líšiť. Založené na výsledkoch interného testovania.


Tyčový akumulátorový vysávač s jednoduchou údržbou

Tyčový akumulátorový vysávač Siemens disponuje prachovou nádobou s objemom 0,8 l, ktorá je vrátane multicyklónového systému plne umývateľná. Navyše je možné nádobu ľahko vybrať aj bez odpojenia trubice od tela zariadenia. Nazbieraný prach stačí jednoducho vyklopiť.


Vysávač na baterku má flexibilné nabíjanie

Je na vašom rozhodnutí, či si ponecháte vysávač na baterku vždy po ruke priamo vo vašej obývačke alebo ho uschováte v skrini či komore. Skvele vám v tom poslúži štýlová stanica, ktorú môžete prakticky pripevniť na stenu alebo inú plochu a nabíjať v nej nielen vysávač, ale aj samotnú batériu – či už hlavnú alebo náhradnú. Takto budete úplne pripravení aj na prípadné dlhšie vysávanie.


Výkonné vysávanie kobercov

S nadstavcom Jet Fit Brush účinne vysajete všetky druhy povrchov. Mäkký valec kefy Jet Fit Brush* zachytáva aj tie najjemnejšie prachové častice na kobercoch aj tvrdých podlahách. So 180° otočnou hlavicou sa navyše dostanete do každého kúta miestnosti a ľahko zmeníte smer upratovania.

* Na základe interného testovania pomocou režimov Min, Mid, Max a Jet. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od individuálneho používania.


Tyčový batériový vysávač SAMSUNG VS15A60AGR5/GE

Zbavte sa chlpov po vašich maznáčikoch

Kompaktný a ľahko použiteľný nadstavec Pet Tool bol optimalizovaný tak, aby dokázal zobrať aj tie najjemnejšie zvieracie chlpy. Využíva kombináciu štetín a gumovej hubice, ktorým doslova nič neunikne.

Tyčový batériový vysávač SAMSUNG VS15A60AGR5/GE

Čistenie ťažko prístupných miest

So štrbinovým nadstavcom sa ľahko dostanete do horšie prístupných miest aj kútov a štrbín. Jednoducho vysajete pod pohovkou aj za ňou. Štrbinový nadstavec je možné predĺžiť na 43 cm.

Tyčový batériový vysávač SAMSUNG VS15A60AGR5/GE

Kombinovaný nadstavec na vysávanie čalúnenia

Vysávač na psie chlpy Samsung Jet 65 Pet využijete pri upratovaní celej domácnosti. Kombinovaný nadstavec ľahko vysaje nečistoty z čalúnenia a vzápätí sa zmení na kefu, ktorá rýchlo odstráni prach z najrôznejších typov povrchov.


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový, Viacúčelový

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 40 min
Kapacita batérie 2 000 mAh
Napätie batérie 21,6 V

Filtre

Typ filtra High Efficiency filter, Mikrofilter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 410 W

Hlučnosť

Hlučnosť 86 dB

Zberná nádoba

Objem 0,8 l
Materiál Kov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 112 cm
Hĺbka 20,3 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Kov
Vlastnosti Indikátor nabíjania, Ochranný gumový pás na čele hubice – „nárazník“, Mäkčené kolieska
Typ motora BLDC

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová
Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Napájací kábel
Kefy Kombinovaná, Prachová, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Farba

Farba Strieborná, Tmavosivá

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  SMStv06
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS15A60AGR5/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01