Obnoviť stránku

Samsung HW-T650/EN

4,3 7 hodnotení

Samsung HW-T650/EN


Povýšte zvuk vašej TV na novú úroveň

Zvuk, ktorý vás pohltí

Audio vyladené do dokonalosti v spojení so špičkovým obrazom vašej TV prináša novú úroveň audiovizuálnej zábavy. Soundbar T650 od spoločnosti Samsung podporuje technológiu DTS Virtual:X, ktorá vás svojím priestorovým 3D zvukom prenesie do centra diania.

Čisté a zreteľné dialógy

Samsung soundbar je tak inteligentný, že rozpozná práve prebiehajúci dialóg medzi hlavnými aktérmi na televíznej obrazovke. Vstavaný stredový reproduktor vyčaruje zvuk rozhovorov, v ktorých neprídete o jediné slovo.

Hudobná scéna pod palcom

Ovládajte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický ovládač One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

To bude koncert!

Hlasný športový prenos, dráma s tichými dialógmi či záznam z hudobného vystúpenia ? zvukový panel automaticky analyzuje zdroj zvuku a optimalizuje finálnu zvukovú stopu pre maximálne vyladené zážitky.

Pre milovníkov gamingu

Pripojte vašu hernú konzolu a užite si skvelé zvukové efekty, ktoré si vaše hry zaslúžia. Soundbar T650 automaticky optimalizuje zvuk hry, ktorú práve hráte, a zároveň eliminuje rušivé zvukové elementy, ktoré by mohli ohroziť vaše víťazstvo.

Zažite špičkovú kvalitu zvuku

Vaše ušné bubienky budú jasať! S 3.1 zvukovým panelom a subwooferom si vychutnáte ešte silnejšie a hlbšie basy, ktoré vám sprostredkujú zážitky ako zo živých koncertov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku DTS Virtual X, DTS Digital Surround
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 98 cm
Hĺbka 9 cm
Výška 5,8 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 30 cm
Výška 35 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 8,6 kg

Určenie

Určenie K TV
Kód:  WR622l
Produktové číslo:  HW-T650/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09