Obnoviť stránku

Samsung HW-S61T/EN sivá

4,2 5 hodnotení

Samsung HW-S61T/EN sivá

Všestranný soundbar s pohlcujúcim zvukom v modernom dizajne

4-kanálový soundbar Samsung HW-S61T/EN posunie zvuk vášho domáceho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám pohlcujúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-S61T/EN

  • Výkon 180 W
  • Integrovaný subwoofer
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.2 a WiFi
  • Virtuálny priestorový zvuk
  • Technológia Acoustic Beam
  • Dolby Audio, DTS Digital Surround
  • Technológia adaptívneho audia
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť rozšírenia o ďalšie zariadenia vďaka Wireless Surround Kit
  • Kompatibilný s aplikáciou SmartThings
  • Možnosť montáže na stenu
  • Diaľkové ovládanie

Samsung HW-S61T/EN vás obklopí pohlcujúcim zvukom


Soundbar Samsung HW-S61T/EN disponuje 2 woofermi a 4 tweetermi, z ktorých 2 reproduktory sa nachádzajú na bočnej strane a sú opatrené technológiou akustického lúča Samsung Acoustic Beam, vďaka ktorej sa zvuk linie do všetkých smerov pre dosiahnutie dokonalého priestorového efektu.

Bezdrôtový priestorový zvuk

Voliteľná bezdrôtová sada Samsung Surround Kit (SWA-8500S) vám umožní rozšíriť soundbar na priestorový zvukový systém, a to jednoducho bez prekážajúcich káblov. Ľahko tak vytvoríte bezdrôtový systém kanálov pre dokonalé ozvučenie miestnosti, aby sa dosiahlo ozajstného priestorového zvuku, ako v digitálnom kine.

Optimalizovaný zvuk pre každú scénu

Soundbar Samsung HW-S61T/EN je vybavený technológiou adaptívneho audia, ktorá automaticky analyzuje a upravuje zvukový výstup podľa aktuálneho obsahu. Nezáleží na tom, či sledujete film, spravodajstvo alebo športové stretnutie, všetky hovorené dialógy budú vždy krásne zrozumiteľné aj pri nízkej hlasitosti.

Soundbar Samsung HW-S61T/EN zaujme špičkovým spracovaním

Soundbar Samsung HW-S61T/EN na prvý pohľad zaujme úzkym vyhotovením s nadčasovým dizajnom, ktorý bol vyladený spoločnosťou Kvadrat. Zariadenie kombinuje prirodzený vzhľad s kompaktnými rozmermi a vysokou odolnosťou. Zaoblený tvar opatrený kvalitnou textíliou spoločne s najmodernejšími technológiami vytvára výnimočný pocit z pohlcujúcehozvuku.

Optimalizovaný režim Hudba

Pripojením inteligentného mobilného telefónu k soundbaru Samsung HW-S61T/EN môžete počúvať vaše obľúbené skladby presne tak, ako ich zamýšľali ich tvorcovia. Soundbar Samsung HW-S61T/EN automaticky rozozná a optimalizuje zvuk podľa prehrávaného obsahu, takže vždy bude zaručená najvyššia kvalita výstupu.

Soundbar Samsung HW-S61T/EN zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre jednoduché spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-S61T/EN bezdrôtové WiFi rozhranie. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť.

Mobilná aplikácia SmartThings

Aplikácia SmartThings vám umožní pridať reproduktory a soundbar Samsung do vašej smart domácej siete, vďaka čomu získate lepšiu kontrolu nad prehrávaním hudby vo svojej inteligentnej domácnosti.


V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-S61T/EN je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Sony HW-S61T/EN na stenu.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Sivá

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi
USB 1 ×

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC, S hlasovým asistentom
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny

Rozmery soundbaru

Šírka 76,4 cm
Hĺbka 12,5 cm
Výška 6,6 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR622l4
Produktové číslo:  HW-S61T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01