Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung HW-S61B

4,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
249 €

Samsung HW-S61B

Lifestylový soundbar Samsung HW-S61B s výkonom 200 W

Kompaktný soundbar s Bluetooth a virtuálnym 3D zvukom

Soundbar Samsung HW-S61B posunie zvuk vo vašej domácnosti na úplne novú úroveň. Či už počúvate hudbu streamovanú z telefónu alebo potrebujete kvalitné ozvučenie filmových trhákov, soundbar Samsung HW-S61B vás priamo nadchne. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. Milovníkov nových technológií určite nadchne možnosť streamovať hudbu priamo zo smartfónu alebo prémiová podpora Dolby Atmos Wireless.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-S61B

  • Celkový výkon 200 W v konfigurácii 5.0
  • All-in-one riešenie v kompaktnom vyhotovení
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth + integrovaný AirPlay
  • Podpora bezdrôtového štandardu Dolby Atmos Wireless
  • Vstavaný stredový reproduktor
  • Samsung Q-Symphony pre dokonalú zvukovú harmóniu
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Nástenný držiak súčasťou balenia

Soundbar Samsung HW-S61B vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Soundbar Samsung HW-S61B má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje napríklad Dolby Virtual:X, ktorý zvuk rozprestrie všade okolo vás. A ako jeden z mála soundbarov je certifikovaný na využitie Dolby Atmos Wireless. Ide tak o ideálny doplnok k vášmu QLED TV. 

Q-Symphony spája zvuk z TV so soundbarom

Soundbar Samsung HW-S61B sa synchronizuje s vaším televízorom Samsung a spoločne vytvárajú očarujúci zvuk. Spája a posilňuje zvuk vychádzajúci ako z reproduktorov soundbaru, tak televízora, vďaka čomu vám môže dopriať úplne novú úroveň počúvania a akusticky vás vtiahne do deja. Obsah si užijete ako nikdy predtým. 



Výrazný stredový kanál

S vyhradeným stredovým reproduktorom v soundbare Samsung HW-S61B si užijete krištáľovo čisté dialógy. Stredový kanál tak poskytuje vyvážený zvuk v celom spektre a krásne dotvára atmosféru domáceho kina. 

Samsung HW-S61B zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-S61B bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť.


Soundbar Samsung HW-S61B s pohodlným Bluetooth pripojením

Nemáte radi zbytočnú kabeláž? V tom prípade využite to, že soundbar Samsung HW-S61B podporuje bezdrôtové Bluetooth rozhranie na komunikáciu s TV. Prakticky každý moderný TV je týmto protokolom vybavený, takže stačí jednorazovo spárovať a potom už nemusíte nič riešiť. 

Nekompromisná kvalita zvuku s HDMI eARC

HDMI eARC prenáša cez televízor do soundbaru Samsung HW-S61B kvalitné a bezstratové formáty 3D priestorového zvuku. To je dôležité s ohľadom na maximálny zvukový pôžitok. 

Soundbar Samsung HW-S61B je skvelý doplnok inteligentnej domácnosti

Ovládajte svoj soundbar Samsung HW-S61B hlasom pomocou zariadenia s podporou Alexa. Alebo streamujte hudbu priamo zo svojich mobilných zariadení. Stačí kliknúť na ikonu AirPlay na zariadení Apple. 



Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 67 cm
Hĺbka 10,5 cm
Výška 6,2 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 4,1 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Biela

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR623m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-S61B/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14