Obnoviť stránku

Samsung HW-S60T/EN

4,7 3 hodnotení

Samsung HW-S60T/EN

Bohaté audio, ktoré vždy vyznie naplno

Pohlcujúce priestorové audio

Vychutnajte si špičkový zvuk pri sledovaní filmov alebo počúvaní hudby. Samsung soundbar S60T s dvoma bočnými reproduktormi vybavenými technológiou Samsung Acoustic Beam vám sprostredkuje jedinečný priestorový audio zážitok.

Skvele vybavený soundbar

Nech už umiestnite soundbar S60T od spoločnosti Samsung v miestnosti kamkoľvek, vďaka dvom wooferom a tiež dvojici tweeterov zabudovaných v štíhlom tele panelu si užijete audio vždy v tej najvyššej kvalite.

Nadčasový dizajn

Soundbar S60T vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným dizajnom a zaobleným telom potiahnutým kvalitnou textíliou od dánskej spoločnosti Kvadrat. Jedinečné spracovanie a špičkové audio technológie dokážu vyplniť vašu obývačku pohlcujúcim audiom a zároveň pozdvihnúť jej štýl.

Jedinečný hudobný zážitok

Užívajte si hudbu ako nikdy predtým. Audio inovácie soundbaru S60T vám spoločne s režimom Hudba umožnia pripojiť mobil k soundbaru a prehrávať optimalizovaný obsah vo vysokej kvalite. Samsung soundbar navyše môžete ľahko pripojiť aj k iným zariadeniam pomocou Wi-Fi.

Optimalizovaný zvuk

V každej scéne vás so Samsung soundbarom S60T čaká optimalizované audio. S funkciou Adaptívny zvuk vám neunikne nič z filmového deja – všetky dialógy budete počuť jasne a zrozumiteľne aj pri nízkej hlasitosti.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 76,4 cm
Hĺbka 12,5 cm
Výška 6,6 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2,9 kg

Určenie

Určenie K TV
Kód:  WR622l3
Produktové číslo:  HW-S60T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12