Obnoviť stránku

Samsung HW-S41T/EN

5 1 hodnotení

Samsung HW-S41T/EN

Prirodzený zvuk, ktorý ozvučí celú miestnosť

Dokonale realistický zvuk

Nechajte sa uniesť dokonale realistickým zvukom, ktorý vašu obývaciu izbu v okamihu premení na domáce kino. Zabudnite na večne prekážajúce káble a radšej stavte na modernú bezdrôtovú technológiu. Soundbar Samsung HW-S41T/EN 2.0 možno k vášmu televízoru alebo mobilnému zariadeniu pripojiť pomocou bezdrôtovej Bluetooth technológie, ktorá zaistí stabilný prenos signálu. Celkový výkon soundbaru Samsung HW-S41T/EN 2.0 je plných 100 W. K soundbaru taktiež dostanete aj praktické diaľkové ovládanie.

All-in-one systém

Reproduktor Samsung HW-S41T/EN 2.0 môžete umiestniť kdekoľvek v miestnosti a aj napriek tomu si vychutnáte dokonalý zvukový zážitok. To všetko vďaka All-in-one systému, ktorý má v úzkom ráme zabudované dva basové a dva výškové reproduktory.

Tkanina od spoločnosti Kvadrat

Nadčasové vyhotovenie soundbaru Samsung HW-S41T/EN 2.0 navrhla spoločnosť Kvadrat, vďaka čomu reproduktor skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru. Štýlová textúra a kvalitný zvuk, ktorý ozvučí celú miestnosť, vás jednoznačne uchvátia.

Režim hudba

Režim hudba vám umožní pripojiť k reproduktoru Samsung HW-S41T/EN 2.0 váš mobilný telefón. Pri tomto prepojení bude celý čas zachovaná prvotriedna kvalita zvukovej stopy.

Inteligentná reprodukcia zvuku v soundbare Samsung HW-S41T/EN 2.0

V soundbare Samsung HW-S41T/EN 2.0 sa optimalizuje zvuková stopa na mieru podľa zdroja zvuku. Dokonale vyladený zvuk vás dostane priamo do deja zvuku, či už ide o hudbu, športový zápas, film alebo dramatickú reportáž.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku Dolby Digital
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 68 cm
Hĺbka 12,5 cm
Výška 6,8 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR622l2
Produktové číslo:  HW-S41T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07