Obnoviť stránku

Samsung HW-R650/EN

4,8 5 hodnotení

Samsung HW-R650/EN

So soundbarom HW-R650/EN si vychutnáte nezabudnuteľný zvukový zážitok, ktorý vám bude k dispozícii, kedykoľvek si zaumienite. Vďaka soundbaru od spoločnosti Samsung bude sledovanie vášho obľúbeného obsahu ešte zaujímavejšie hneď z niekoľkých dôvodov. Samsung dodá vášmu zvuku priestor, nechá lepšie vyniknúť zvukové efekty a v neposlednom rade zabezpečí čisté vyznenie dialógov. Soundbar Samsung HW-R650/EN vám ponúkne 3.1 kanálový zvuk, ktorý naplní váš priestor bohatým a dynamickým zvukom.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-R650/EN

  • Kvalitný soundbar HW-R650/EN od spoločnosti Samsung
  • Soundbar Samsung ponúkne nezabudnuteľný zvukový zážitok
  • 3.1 kanálový priestorový zvuk
  • Plynulé spárovanie s televízorom Samsung
  • Technológia Plug-and-Play
  • Bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom Bluetooth
  • Vyhradený stredový kanál pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov
  • Súčasťou balenia je bezdrôtový subwoofer
  • Samsung disponuje certifikáciou ENERGY STAR

Samsung ponúka režim inteligentného zvuku

Nenechajte si uniknúť ani jedno slovo z vami sledovaného obsahu. Pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov je soundbar Samsung vybavený špeciálnym prostredným reproduktorom, ktorý zaistí bezchybné vyznenie dialógov filmových a seriálových postáv aj perfektne zrozumiteľné hovorené slovo rozprávača či komentátora. Soundbar Samsung je ďalej vybavený režimom inteligentného zvuku, vďaka ktorému dochádza k automatickej analýze obsahu. Potom vyberie to najideálnejšie nastavenie zvuku a poskytne vám ten najlepší zážitok.

Bezdrôtový subwoofer Samsung

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú i basy, ktorých vernú reprodukciu zaistí separátny bezdrôtový subwoofer Samsung, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia.

Bezdrôtové streamovanie hudby pomocou Bluetooth

Chcete si pustiť svoju obľúbenú hudbu v skvelej kvalite prostredníctvom soundbaru? Je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí využiť Bluetooth konektivitu soundbaru Samsung a pripojiť k nemu svoj mobilný telefón. Tak si budete môcť vypočuť svoje srdcové skladby zo streamovacích služieb či knižnice.

Samsung ponúka herný mód a vylepšenia zvukových efektov

Každá videohra sa vyznačuje iným zvukovým dizajnom, všetky zvukové efekty sa totiž pracne vyrábajú v štúdiách vedených odborníkmi. Soundbar Samsung dokáže tieto zvuky povýšiť na ešte vyššiu úroveň vďaka tomu, že ich v reálnom čase optimalizuje, aby na vašom zariadení vyzneli čo najlepšie. Soundbar Samsung HW-R650/EN ponúka tiež špeciálne nastavenia, ktorými si možno ešte viac vylepšiť zvukové efekty hry.

Pohodlné používanie s ovládačom Samsung OneRemote

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač Samsung OneRemote, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné, ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 106 cm
Hĺbka 8,75 cm
Výška 5,9 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 20 cm
Hĺbka 30,2 cm
Výška 35,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 8,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 1 ×
Analógové audio 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR620c1
Produktové číslo:  HW-R650/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03