Obnoviť stránku

Samsung HW-Q990C

4,8 12 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
938 € Ušetríte 61 €

Samsung HW-Q990C

Nekonečný priestorový zvuk v prémiovom podaní soundbaru Samsung HW-Q990C

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q990C, jednotka v oblasti priestorového zvuku

Premeňte svoju domácnosť na naozajstnú kinosálu a pridajte k svojmu televízoru výkonný bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q990C s prémiovým 11.1.4-kanálovým ozvučením a podporou Dolby Atmos. Technológiou SpaceFit Sound Pro sa dokonale zosúladí s okolitým priestorom a optimalizuje zvukové nastavenia tak, aby audio zostalo perfektne čisté a bezozvien. Pridajte funkciu Q-Symphony, automatické prepínanie do Herného režimu, ovládač One Remote alebo napríklad SmartThings kompatibilitu a získate perfektného spoločníka na pohodové večery pri filmoch či hrách.

Obklopte sa kvalitou soundbaru Samsung HW-Q990C

Vychutnajte si maximálny zvukový zážitok. Soundbar Samsung Q990C je vybavený zvukom, šíriacim sa z 11.1.4 kanálov, ktorý vás svojím výkonom úplne uchváti. Priestorový zvuk v parádnej kvalite vás prenesie priamo do centra diania v akcií nabitom filme či hre, takže sa ľahko zrelaxujete a vaše strasti ľahko odplávajú na vlnách bezchybného audia.

SoundBar 11.1.4 Samsung HW-Q990C a televízor v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili SoundBar 11.1.4 Q990C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z reproduktorov z televízora. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek.

Samsung HW-Q990C vie, kde je jeho miesto

Žiadna ozvena, žiadni susedia sťažujúci sa na otriasajúce sa steny v dôsledku hlasných basových tónov. Smart soundbar Q990C je vybavený dômyselnou technológiou SpaceFit Sound Pro, ktorá automaticky zaznamená rozloženie okolitého priestoru a optimalizuje zvuk tak, aby zostalo len čisté a pohlcujúce audio.

Kinosála priamo v obývačke

Organizujete filmový večer alebo poriadnu hernú seansu s priateľmi? Pripravte sebe aj ostatným dokonalý zážitok s prémiovým zvukom. Bezdrôtové reproduktory hrajúce smerom nahor sa postarajú o jedinečné 3 D ozvučenie, ktoré vás ohromí svojou kvalitou a prenesie priamo do centra diania.

Soundbar Samsung HW-Q990C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hier či sledovania obľúbených videí. Stačí v smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru Samsung HW-Q990C. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Soundbar Samsung HW-Q990C je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Vychutnajte si strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše nie je potrebné ničzložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar Samsung HW-Q990C automaticky prepne na Herný režim, a vy sa tak môžete sústrediť iba na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q990C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote umožňuje ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q990C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom televízora.

Nechajte domácnosť ožiť

Využívajte chvíle pohody a ovládajte inteligentnú domácnosť jednoducho, výkonným soundbarom Samsung HW-Q990C so zabudovanou technológiou SmartThings Hub. Tá zaistí bezproblémové pripojenie ku všetkým kompatibilným zariadeniam, vrátane ZigBee, ktoré následne môžete v aplikácii SmartThings podľa potreby jednoducho spúšťať a nastavovať. Skrátkavšetko pre maximálne pohodlie.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 123,2 cm
Hĺbka 13,8 cm
Výška 7 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 22 cm
Hĺbka 41 cm
Výška 41,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 26 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 2 ×
Kód:  WR624i
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-Q990C/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09