Obnoviť stránku

Samsung HW-Q950T/EN

5 2 hodnotení

Samsung HW-Q950T/EN

Soundbar Samsung HW-Q950T/EN oslní svojím zvukom

Soundbar Samsung HW-Q950T/EN bol testovaný a vyladený v kalifornskom zvukovom laboratóriu, kde sa kapacity v oblasti zvukového inžinierstva postarali o dokonale vyvážený zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť.

Nechajte sa uniesť zvukom vďaka soundbaru Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4

Soundbar Samsung HW-Q950T/EN vás obklopí zvukom vďaka deviatim kanálom, subwooferu a štyrom horným kanálom. Najnovšie pridané široké reproduktory, ktoré sú umiestnené v oboch rohoch soundbaru Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4, vyplnia zvukom priestor medzi vami a zadnými reproduktormi, čo vám zaručí kvalitný zážitok z priestorového zvuku.

Centrum diania u vás doma

Vertikálny prvok soundbaru Samsung HW-Q950T/EN vytvára pôsobivé 3D audio, takže si budete pripadať ako by sa dej filmu preniesol k vám do obývačky. Teraz môžete počuť zvuk aj nad vami, pretože bezdrôtové zadné reproduktory odrážajú zvuk od stropu. Technológia Dolby Atmos a DTS:X vám zaručia kvalitný zvuk pri každom počúvaní.

Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 je v dokonalej harmónii so Samsung TV

Ešte lepší audio zážitok si môžete dopriať spojením zvuku soundbaru Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 a vášho Samsung TV. Touto kombináciou dôjde k spojeniu a posilneniu ako zvuku z reproduktorov soundbaru Samsung HW-Q950T/EN, tak i zvuku z televízora.

Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 ponúka adaptívny zvuk

Už sa nemusíte báť, že vám unikne dôležitý dialóg v obľúbených reláciách. Soundbar Samsung HW-Q950T/EN totiž sám automaticky analyzuje a optimalizuje zvuk podľa aktuálneho sledovaného záberu.

Game Mode Pro

So soundbarom Samsung HW-Q950T/EN bude určite spokojný každý člen domácnosti. Kombinácia subwoofera a horných reproduktorov vytvorí pohlcujúci priestorový zvuk pri hraní obľúbených hier. Po pripojení Samsung HW-Q950T/EN 9.1.4 k Samsung TV sa soundbar sám prepne do herného režimu, takže sa nemusíte zdržiavať jeho nastavením a môžete sa úplne sústrediť na hranie hier.

Dokonalý obraz s HDR 10+

Prepojte soundbar Samsung HW-Q950T/EN s iným zariadením prehrávajúcim obsah v HDR 10+ a vychutnajte si nielen perfektný vizuálny zážitok, ale doplňte ho o plnohodnotný a naozaj reálny a kvalitný zvuk. To všetko bezdrôtovo bez akéhokoľvek kábla.

Samsung HW-Q950T/EN

WiFi

Vychutnávajte si vaše obľúbené relácie, alebo hudbu. Stačí pripojiť k vášmu televízoru soundbar Samsung HW-Q950T/EN pomocou WiFi.

Samsung HW-Q950T/EN

Bluetooth

Technológiou Bluetooth môžete soundbar Samsung HW-Q950T/EN jednoducho prepojiť s vaším televízorom a dopriať si ľubovoľný obsah.

Ovládač One Remote Control

Nepotrebujete viac diaľkových ovládačov. Hlavné funkcie ako sú zapnutie, vypnutie, zmena hlasitosti a zvukových efektov môžete ovládať pomocou ovládača k Samsung TV.

Funkcia Tap Sound

Pri počúvaní hudby na telefóne sa stačí jednoducho dotknúť soundbaru Samsung HW-Q950T/EN, ktorý sa ihneď prepojí s vaším telefónom a začne prehrávať skladbu, ktorú ste práve počúvali.

Inteligentná aplikácia pre pohodlnejší život

Aplikácia SmartThings vám umožní ovládať nielen vašu inteligentnú domácnosť, ale aj soundbar Samsung HW-Q950T/EN. Jednoducho ho pomocou aplikácie pridáte do vašej siete, vďaka čomu získate možnosť ovládať audio vo vašej domácnosti jedným kliknutím.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 123,2 cm
Hĺbka 13,8 cm
Výška 6,95 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 21 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Rozmery zadných reproduktorov

Šírka 12 cm
Hĺbka 14,1 cm
Výška 21 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 27,8 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR622r
Produktové číslo:  HW-Q950T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13