Obnoviť stránku

Samsung HW-Q90R/EN

5 3 hodnotení

Samsung HW-Q90R/EN


Doprajte zvuku priestor

Dokonale pohlcujúci zvuk v konfigurácii 7.1.4

Zvuk bude odteraz doslova všade okolo vás. Audio systém s priestorovou konfiguráciou 7.1.4 vám zaručí dychberúci zážitok nielen zo sledovania filmov, ale aj z počúvania hudby. Výraznou mierou k tomu dopomôžu aj sofistikované technológie Dolby Atmos a DTS: X. Audiovizuálne zážitky na seba už nenechajú dlhšie čakať!

Skvelý zvuk prichádza aj zo zhora

Efekty, hlas a hudba znejú zo všetkých strán – aj od stropu. O perfektné obklopenie zvukom sa starajú špeciálne reproduktory, ktoré mieria do výšky.

Priestorové audio zo všetkých strán

Na kraji bezdrôtového soundbaru sú umiestnené špeciálne reproduktory mieriace do strán. Vďaka nim vás priestorový zvuk obklopí zo všetkých uhlov, aby vás dokonale vtiahol do deja.

Perfektný zvuk bez drôtov

Aj zozadu musí byť reprodukcia dokonalá, systém preto obsahuje dva zadné reproduktory. Tie tiež mieria nahor, aby bol výsledný zvuk v celej miestnosti nekompromisne priestorový.

Všetkému budete rozumieť

Užívajte si sledovanie vašich obľúbených filmov, bez toho aby ste sami museli upravovať úroveň zvuku v jednotlivých scénach. Soundbar Samsung HW-Q90R sa vyznačuje technológiou adaptívneho zvuku, ktorá zaručí, že dialógy budú vždy zrozumiteľné a v dostatočnej hlasitosti oproti ostatným zložkám zvuku.

Špeciálne herné nastavenie

Zážitky z hier nerobí iba obraz – kvalitný zvuk obohatí vaše hranie o ďalšiu dimenziu. Soundbar má špičkový subwoofer a hore vyžarujúce reproduktory, ktoré sa postarajú o to, aby ste si zábavu s vašou konzolou skutočne užili. Dokonca sa soundbar po pripojení k Samsung TV dokáže sám prepnúť do špeciálneho herného režimu a vy nemusíte nastavovaťvôbec nič.

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Vo vašich obľúbených skladbách budete naraz počúvať detaily, ktorých ste si doteraz nevšimli. A to vďaka špeciálnej konverzii zvukových súborov nižšej bitovej hĺbky na 32-bitové audio. Na soundbaru Samsung HW-Q90R spolupracovali so spoločnosťou Samsung aj zvukoví experti z firmy Harmon Kardon. Na výsledku je to rozhodne poznať.

Stačí si sadnúť a počúvať

Pri výbere pohodlného miesta na počúvanie skvelého zvuku už nemusíte prihliadať na to, kde bude zvuková reprodukcia znieť lepšie. Bezdrôtový soundbar od spoločnosti Samsung totiž rovnomerne ozvučí celý váš priestor dychberúcim zvukom s hlbokými basmi, pôsobivou hĺbkou a plnými tónmi.

Zábava najvyššej kvality

Vychutnávajte si video obsah v neuveriteľnej 4K kvalite. A s podobne úchvatným zvukom! K Bluetooth soundbaru môžete jednoducho pripojiť zdroje 4K videa, či už pôjde o herný alebo Blu-ray prehrávač. Dokonca je soundbar kompatibilný aj s HDR10+ obrazom. Čaká vás teda skutočne prvotriedny audiovizuálny zážitok!

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru Samsung HW-Q90R znieť aj melódie z vášho telefónu či iných zariadení! V skvelej kvalite. Navyše vďaka hlasovej asistentke Alexa vždy nájdete pesničku, ktorú hľadáte. Stačí jej nadiktovať kúsok textu alebo názov skladby. Všetka hudba, ktorú máte radi, vám tak bude okamžite na dosah.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií Bluetooth soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Inteligentné prepojenie s ďalšími zariadeniami

Pridajte medzi svoje prepojené zariadenia aj bezdrôtový soundbar od spoločnosti Samsung. Do vašej domácej siete ho budete môcť pripojiť pomocou aplikácie SmartThings, ktorá vám uľahčí jeho používanie a umožní aj jeho jednoduché pripojenie k ďalším zariadeniam.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay

Charakteristika

Frekvencia do 17 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 122,6 cm
Hĺbka 13,6 cm
Výška 8,3 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Rozmery centrálneho reproduktora

Šírka 122 cm
Hĺbka 13,6 cm
Výška 8,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 18,6 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR621d
Produktové číslo:  HW-Q90R/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16