Obnoviť stránku

Samsung HW-Q900T/EN

5 1 hodnotení

Samsung HW-Q900T/EN

Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 oslní svojím zvukom

Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 bol testovaný a vyladený v kalifornskom zvukovom laboratóriu, kde sa kapacity v oblasti zvukového inžinierstva postarali o dokonale vyvážený zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť.

Nechajte sa uniesť zvukom vďaka soundbaru Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2

Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 vás obklopí zvukom vďaka 7 kanálom, 1 subwooferu a 2 horným kanálom. Novo pridané široké reproduktory, ktoré sú umiestnené v oboch rohoch soundbaru Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2, vyplnia zvukom priestor medzi vami, čo vám zaručí kvalitný zážitok z priestorového zvuku. 

Bezdrôtový priestorový zvuk

Rozšírte soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 na audiosystém s priestorovým zvukom so sadou Wireless Surround Kit. Spolu so soundbarom môžete vytvoriť viackanálový systém, ktorý poskytne znamenitý priestorový zážitok.

Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 je v dokonalej harmónii so Samsung TV

Ešte lepší audio zážitok si môžete dopriať spojením zvuku soundbaru Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 a vášho Samsung TV. Touto kombináciou dôjde k spojeniu a posilneniu zvuku z reproduktorov soundbaru Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2, tak aj zvuku z televízora.

Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 ponúkne adaptívny zvuk

Už sa nemusíte báť, že vám utečie dôležitý rozhovor v obľúbených reláciách. Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 totiž sám automaticky analyzuje a optimalizuje zvuk podľa aktuálneho sledovaného záberu. 

Game Mode Pro

So soundbarom Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 bude jednoducho spokojný každý člen domácnosti. Kombinácia subwoofera a horných reproduktorov vytvorí pohlcujúci priestorový zvuk pri hraní obľúbených hier. Pri zapojení Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 k Samsung TV sa soundbar sám prepne do herného režimu, takže sa nemusíte zdržovať jeho nastavením a môžete sa plne sústrediť na hranie hier.

Dokonalý obraz s HDR 10+

Prepojte soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 s iným zariadením prehrávajúcim obsah v HDR 10+ a užite si nielen perfektný vizuálny zážitok, ale doplňte ho o plnohodnotný a naozaj realistický a kvalitný zvuk. To všetko úplne bezdrôtovo.

Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2

WiFi

Užívajte si vaše obľúbené relácie alebo hudbu. Stačí pripojiť k vášmu TV soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 pomocou Wi-Fi.

Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2

Bluetooth

Technológiou Bluetooth môžete jednoducho prepojiť soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 s vašim TV a dopriať si ľubovoľný obsah.

Ovládač One Remote Control

Diaľkové ovládače nie sú viac potrebné. Hlavné funkcie ako sú zapnutie, vypnutie, zmena hlasitosti a zvukových efektov môžete ovládať pomocou ovládača k Samsung TV.

Funkcia Tap Sound

Pri počúvaní hudby na telefóne sa stačí jednoducho dotknúť soundbaru Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2, ktorý sa ihneď prepojí s vaším telefónom a začne prehrávať pesničku, ktorú ste práve počúvali.

HDMI eARC

Rozhranie HDMI eARC vám dopraje kvalitný a bezdrôtový zvuk aj pri pripojení k iným zariadeniam prostredníctvom televízora. Soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2 môžete tak prepojiť napr. S Blu-ray prehrávačom alebo s hernou konzolou.

Inteligentná aplikácia pre pohodlnejší život

Aplikácia SmartThings vám umožní ovládať nielen vašu inteligentnú domácnosť, ale aj soundbar Samsung HW-Q900T/EN 7.1.2. Jednoducho ho pomocou aplikácie pridáte do vašej siete, vďaka čomu získate možnosť ovládať audio vo vašej domácnosti jedným kliknutím.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 123,2 cm
Hĺbka 13,8 cm
Výška 6,95 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 21 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 24,8 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR622q
Produktové číslo:  HW-Q900T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18