Obnoviť stránku

Samsung HW-Q80R/EN

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-Q80R/EN

So soundbarom HW-Q80R/EN si vychutnáte nezabudnuteľný zvukový zážitok, ktorý vám bude k dispozícii, kedykoľvek si zaumienite. Vďaka soundbaru od spoločnosti Samsung bude sledovanie vášho obľúbeného obsahu ešte zaujímavejšie hneď z niekoľkých dôvodov. Samsung dodá vášmu zvuku priestor, nechá lepšie vyniknúť zvukové efekty a v neposlednom rade zabezpečí čisté vyznenie dialógov. Soundbar Samsung HW-Q80R/EN vám ponúkne 5.1 kanálový priestorový zvuk, ktorý naplní každý kúsok vášho priestoru bohatým a dynamickým zvukom. Samsung sa pri vývoji soundbaru spojil so známou značkou Harman Kardon, ktorej odborníci do procesu vniesli svoje bohaté skúsenosti s audiotechnikou.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q80R/EN

  • Špičkový soundbar HW-Q70R/EN od spoločnosti Samsung
  • Soundbar ponúkne nezabudnuteľný zvukový zážitok
  • 5.1 kanálový priestorový zvuk s technológiou Dolby Atmos
  • Plynulé spárovanie s televízorom Samsung
  • Technológie Plug-and-Play a Acoustic Beam
  • Bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom Bluetooth či Wi-Fi
  • Domáce kino Samsung podporuje Alexu, Bixby, Google Home, Airplay2 aj Smart Things
  • Súčasťou balenia je bezdrôtový subwoofer
  • Balenie obsahuje držiak na stenu

Samsung ponúka režim inteligentného zvuku a má vyhradený stredový kanál

Nenechajte si uniknúť ani jedno slovo z vami sledovaného obsahu. Pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov je soundbar Samsung vybavený špeciálnym prostredným reproduktorom, ktorý zaistí bezchybné vyznenie dialógov filmových a seriálových postáv aj perfektne zrozumiteľné hovorené slovo rozprávača či komentátora. Soundbar Samsung je ďalej vybavený režimom inteligentného zvuku, vďaka ktorému dochádza k automatickej analýze obsahu. Potom vyberie to najideálnejšie nastavenie zvuku a poskytne vám ten najlepší zážitok.

Bezdrôtový subwoofer Samsung

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú i basy, ktorých vernú reprodukciu zaistí separátny bezdrôtový subwoofer Samsung, ktorý už umiestnite v priestore podľa svojho vlastného uváženia.

Bezdrôtové streamovanie hudby aj hlasový asistent Alexa a Bixby

Chcete si pustiť svoju obľúbenú hudbu v skvelej kvalite prostredníctvom soundbaru? Je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Stačí využiť Wi-Fi alebo Bluetooth konektivitu soundbaru Samsung a pripojiť k nemu svoj mobilný telefón. Tak si budete môcť vypočuť svoje obľúbené skladby zo streamovacích služieb či knižnice. K dispozícii vám bude tiež hlasový asistent Amazon Alexa alebo Samsung Bixby.

Samsung ponúka herný mód a technológiu Acoustic Beam

Každá videohra sa vyznačuje iným zvukovým dizajnom, všetky zvukové efekty sa totiž pracne vyrábajú v štúdiách vedených odborníkmi. Soundbar Samsung dokáže tieto zvuky povýšiť na ešte vyššiu úroveň vďaka tomu, že ich v reálnom čase optimalizuje, aby na vašom zariadení vyzneli čo najlepšie. Pri hraní videohier je dôležitý ako obraz, tak aj zvuk. Technológia Acoustic Beam od spoločnosti Samsung zaručí výborné vyznenie zvukových efektov v priestore. Zobrazovaný pohyb bude presne zohľadnený v reprodukcii zvuku. Stačí zapnúť hru a dokonale sa do nej vžiť.

Samsung poskytne filmový zážitok špičkovej kvality

Sledovanie filmov či seriálov vo vysokom rozlíšení vyžaduje zvuk obdobných Hi-Fi kvalít. Pri sledovaní vášho obsahu v UHD kvalite si vychutnávate 4K obraz. Vďaka riešeniu 4K Pass Through budete počúvať rovnako skvelé audio. SoundBar Samsung tiež pracuje so štandardom HDR 10, ktorý vám zaručí tú najvyššiu kvalitu. Vy sa tak vžijete do deja ako nikdy.

Pohodlné používanie s ovládačom Samsung OneRemote

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač Samsung OneRemote, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné, ako sa uvoľniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu. SoundBar môžete tiež veľmi jednoducho ovládať pomocou aplikácie Samsung Audio Remote, ktorá je zadarmo dostupná v Obchode Google Play.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, DTS: X
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 18,6 kg

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR621c
Produktové číslo:  HW-Q80R/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02