Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Samsung HW-Q800T/EN

4,6 5 hodnotení

Samsung HW-Q800T/EN

Soundbar pre skvelé filmové zážitky

Audio svetovej úrovne

Vychutnajte si vaše obľúbené filmy, seriály a hudobné videá ako nikdy predtým. Dokonalé audio je výsledkom zvukových profesionálov kalifornského laboratória, ktorí pomocou inovatívnych akustických technológií a moderného počítačového modelovania prinášajú perfektne vyvážený zvuk. Spoznajte soundbar Samsung Q800T, ktorý vás svojím priestorovým zvukom doslova pohltí.

Soundbar a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar Q800T technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúci zvuk vychádzajúci z reproduktorov samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk vychádzajúci z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako z živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

Z pohodlia vašej pohovky priamo do stredu akcie

Akčné thrillery, dobrodružné dokumenty a vaše obľúbené hry si zaslúžia skutočne dynamický zvuk. Technológia Samsung Acoustic Beam predstavuje akustické lúče, ktorých smer zodpovedá miestu deja odohrávaného na obrazovke vašej QLED TV. Pohlcujúce audio soundbaru Q800T prestúpi celou miestnosťou a vaše filmy a hry získajú nový rozmer.

Vyvážený zvuk v akejkoľvek scéne

Dialógy, spravodajstvo, filmy, videoklipy – nech už sledujete čokoľvek, môžete sa spoľahnúť na perfektne vyladené audio v každom zábere. Adaptívny zvuk spoľahlivo rozpozná zvukový signál danej scény a naservíruje vám vždy optimálnu zvukovú stopu. Dokonca aj pri nízkej hlasitosti dialógov vám neunikne ani slovo.

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Soundbar Q800T je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Zažite strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny smerom nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše nie je potrebné nič zložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar automaticky prepne do Herného režimu, a vy sa tak môžete sústrediť len na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii herné konzoly, DVD prehrávač či iné zariadenia a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Obraz a zvuk vo svojej najčistejšej podobe

Obsah vo vysokom rozlíšení HDR 10+ si zaslúži rovnako kvalitné audio. Nech už pripojíte k soundbaru akékoľvek zariadenie prehrávajúce obsah v HDR 10+, môžete sa tešiť na tú najvyššiu zvukovú kvalitu.

Hudobná scéna pod palcom

Ovládajte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický ovládač One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 98 cm
Hĺbka 11,5 cm
Výška 5,8 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 40 cm
Výška 40 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13,4 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR622p
Produktové číslo:  HW-Q800T/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04