Obnoviť stránku

Samsung HW-Q800B

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-Q800B

Zlepšite zvukové zážitky so soundbarom Samsung HW-Q800B s výkonom 360 W

Špičkový soundbar Q séria s podporou Wireless Dolby Atmos

Soundbar Samsung HW-Q800B posunie zvuk vášho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám očarujúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. Milovníkov nových technológií určite nadchne možnosť streamovať hudbu priamo zo smartfónu alebo podpora žiadaného štandardu Dolby Atmos. Ten je navyše implementovaný aj v rámci bezdrôtového prenosového rozhrania. Vďaka tomu sa zbavíte prebytočnej kabeláže. 

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q800B

  • Celkový výkon 360 W v konfigurácii 5.1.2
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Virtuálny priestorový zvuk DTS:X a Wireless Dolby Atmos a DTS:X
  • Technológia adaptívneho audia
  • Technológia Samsung Q-Symphon a SpaceFit Sound pre dokonalú zvukovú harmóniu
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť montáže na stenu
  • Diaľkové ovládanie + podpora Samsung One Remote
  • Samsung Acoustic Beam podporujúci 5.1.2-kanálový zvuk

Soundbar Samsung HW-Q800B vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Soundbar Samsung HW-Q800B má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje napríklad Dolby Atmos, ktorý zvuk rozprestrie všade okolo vás. Ide o ideálny doplnok k vášmu QLED TV. 

Užite si herný režim na plný výkon

Zapojte konzolu a okamžite počúvajte úchvatné zvukové efekty, ktoré očakávate. Automatické nastavenie soundbaru Samsung HW-Q800B optimalizuje zvuk na základe toho, akú hru hráte. Technológia odstránenia šumov zbavuje audio nežiaducich ruchov, aby ste počuli čistý zvuk zo správneho smeru. 

Q-Symphony spája zvuk z TV so soundbarom

Soundbar Samsung HW-Q700B sa synchronizuje s vaším televízorom Samsung a spoločne vytvárajú vynikajúci zvuk. Spája a posilňuje zvuk vychádzajúci ako z reproduktorov soundbaru, tak televízora, vďaka čomu vám môže dopriať úplne novú úroveň počúvania a akusticky vás vtiahne do deja. Obsah si užijete ako nikdy predtým. 



Samsung SpaceFit Sound

Ak máte smart TV Samsung Q70 a vyšší, možno využiť funkciu SpaceFit Sound. Vďaka tomu sa špičkovo optimalizuje zvuk na základe analýzy celej miestnosti. Taký zvuk potom bude dokonale prispôsobený vášmu priestoru

Optimalizované zvukové režimy

Soundbar Samsung HW-Q800B automaticky analyzuje typ zdroja zvuku a následne optimalizuje audio stopu na dosiahnutie čo možno najlepších výsledkov. Nemusíte tak riešiť rôzne zvukové režimy, pretože soundbar od Samsungu všetko zariadi. 

Soundbar Samsung HW-Q800B zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-Q800B bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť. Navyše je k dispozícii priama podpora štandardov Apple AirPlay alebo Amazon Alexa. 

Podporuje ovládanie pomocou One Remote Control

Ak máte moderný smart televízor Samsung, tak veľmi dobre poznáte diaľkový ovládač One Remote Control. Vďaka nemu možno ovládať kľúčové funkcie soundbaru Samsung HW-Q800B vrátane hlasitosti alebo zvukových efektov. 

Užite si hĺbku zvuku

Nenechajte svoj zvuk stáť na mieste. Technológia Samsung Acoustic Beam mixuje a podáva zvuk tak, až sa zdá, že prichádza presne tam, kde sa príbeh odohráva na obrazovke. Ideálne pre filmy a hry. Ide o skutočný 5.1.2-kanálový zvuk, ktorý vami naozaj pohne. Zvuk zo soundbaru Samsung HW-Q800B vás úplne vtiahne. 

Soundbar Samsung HW-Q800B s pohodlným Bluetooth pripojením

Nemáte radi zbytočnú kabeláž? V tom prípade využite to, že soundbar Samsung HW-Q800B podporuje bezdrôtové Bluetooth rozhranie na komunikáciu s TV. Prakticky každý moderný TV je týmto protokolom vybavený, takže stačí jednorazovo spárovať a potom už nemusíte nič riešiť. 

Nekompromisná kvalita zvuku s HDMI eARC

HDMI eARC prenáša cez televízor do soundbaru Samsung HW-Q800B kvalitné a bezstratové formáty 3D priestorového zvuku, ako je Dolby Atmos alebo DTS:X, a to aj z pripojených herných konzol a prehrávačov UBD. 


V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-Q800B je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-Q800B na stenu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, Dolby Digital
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 111,07 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 6,04 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 21 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 18 kg

Vstupy

HDMI 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR623g
Produktové číslo:  HW-Q800B/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08