Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung HW-Q800A

5 1 hodnotení

Samsung HW-Q800A

Štýlový soundbar Samsung HW-Q800A s výkonom 330 W

Špičkový Bluetooth soundbar Q série s podporou Dolby Atmos a 3.1.2-kanálovým zvukom

Bluetooth soundbar Samsung HW-Q800A posunie zvuk vášho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám vynikajúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. Milovníkov nových technológií určite nadchne možnosť streamovať hudbu priamo zo smartfónu alebo podpora žiadaného štandardu Dolby Atmos.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q800A

  • Celkový výkon 330 W
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Virtuálny priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X
  • Technológia adaptívneho audia
  • SpaceFit Sound optimalizuje zvuk pre váš obytný priestor
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť montáže na stenu
  • AirPlay 2 pre ľahké streamovanie z Apple zariadení
  • Diaľkové ovládanie + podpora Samsung One Remote

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800A vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800A má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje napríklad Dolby Atmos, ktorý zvuk rozprestrie všade okolo vás. S tromi kanálmi, jedným subwooferovým kanálom a dvoma kanálmi smerujúcimi nahor dostanete zvuk, ktorý zaručuje podmanivú zábavu. Ide o ideálny doplnok k vášmu QLED TV.

Užite si herný režim na plný výkon

Zapojte konzolu a okamžite počúvajte úchvatné zvukové efekty, ktoré očakávate. Automatické nastavenie soundbaru Samsung HW-Q800A optimalizuje zvuk na základe toho, akú hru hráte. Technológia odstránenia šumov zbavuje audio nežiaducich ruchov, aby ste počuli čistý zvuk zo správneho smeru.

SpaceFit Sound analyzuje okolité prostredie 

Dokonalá synergia medzi televízorom Samsung a soundbarom Samsung HW-Q800A ide tak ďaleko, že TV analyzuje usporiadanie vašej obývačky. A následne automaticky optimalizuje zvuk tak, aby vo všetkých smeroch vyhovoval tým najvyšším požiadavkám.



Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800A zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-Q800A bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť.

Podporuje ovládanie pomocou One Remote Control

Ak máte moderný smart televízor Samsung, určite veľmi dobre poznáte diaľkový ovládač One Remote Control. Vďaka nemu možno ovládať kľúčové funkcie soundbaru Samsung HW-Q800A vrátane hlasitosti alebo zvukových efektov.

Vstavaný hlasový asistent

Hlasové ovládanie je jednoduché a pohodlné, preto Samsung do soundbaru HW-Q800A integroval podporu platformy Amazon Alexa. Hlasovým povelom tak ľahko spustíte svoj obľúbený playlist aj keď budete mať práve plné ruky práce.


Integrovaná technológia Apple AirPlay 2

Soundbar Samsung HW-Q800A možno úplne bez problémov používať aj na priame streamovanie z Apple zariadení. Technológia AirPlay 2 je totiž ich neoddeliteľnou súčasťou. Stačí poklepať alebo kliknúť na ikonu AirPlay a zvoliť na prehrávanie zvuku soundbar Samsung HW-Q800A.

V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia Bluetooth soundbaru Samsung HW-Q800A je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-Q800A na stenu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom

Prenos zvuku

Podporované kodeky AAC, FLAC, MP3

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S HDR
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 98 cm
Hĺbka 11,5 cm
Výška 6 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 40,3 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 21 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13,4 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

HDMI 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR621g
Produktové číslo:  HW-Q800A/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18