Obnoviť stránku

Samsung HW-Q70R/EN

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-Q70R/EN


Viac audio kanálov, viac zábavy

Dokonale pohlcujúci zvuk v konfigurácii 3.1.2

Cíťte sa vo svojej obývacej izbe ako v špičkovom kine. S bezdrôtovým soundbarom Q70R od spoločnosti Samsung vás do deja dokonale vtiahne zvuková zložka filmov, ktorá vyznie excelentne aj vďaka priestorovej konfigurácii 3.1.2 a technológiám Dolby Atmos, Samsung Accoustic Beam a DTS: X. Naplno si však môžete vychutnať aj vašu obľúbenú hudbu alebo zvukovýdizajn videohier. Ocitnete sa pod paľbou kvalitných basov bez nutnosti káblov pripojených k TV – subwoofer komunikuje s TV bezdrôtovo pomocou Bluetooth a WiFi. Pre ešte silnejšie audio zážitky sa na vývoji Bluetooth soundbaru podieľala ajzvukárska firma Harmon Kardon, čo je na výsledku rozhodne poznať.

Zábava najvyššej kvality

Vychutnávajte si video obsah v neuveriteľnej 4K kvalite. A s podobne úchvatným zvukom! K soundbaru môžete jednoducho pripojiť zdroje 4k videa, či už pôjde o herný alebo Blu-ray prehrávač. Dokonca je soundbar kompatibilný aj s HDR10+ obrazom. Čaká vás teda skutočne prvotriedny audiovizuálny zážitok!

Všetkému budete rozumieť

Užívajte si sledovanie vašich obľúbených filmov bez toho, že by ste sami museli upravovať úroveň zvuku v jednotlivých scénach. Soundbar Samsung Q70R sa vyznačuje technológiou adaptívneho zvuku, ktorá zaručí, že dialógy budú vždy zrozumiteľné a v dostatočnej hlasitosti oproti ostatným zložkám zvuku.

Špeciálne herné nastavenie

Zážitky z hier nerobí iba obraz – kvalitný zvuk obohatí vaše hranie o ďalšiu dimenziu. Bezdrôtový soundbar má špičkový subwoofer a hore vyžarujúce reproduktory, ktoré sa postarajú o to, aby ste si zábavu s vašou konzolou skutočne užili. Dokonca sa soundbar po pripojení k Samsung TV dokáže sám prepnúť do špeciálneho herného režimu a vy nemusíte vôbec ničnastavovať.

Nezreteľným dialógom je koniec

Už nemusíte hlasitosť neustále upravovať podľa toho, či práve hrá hudba alebo prebieha dialóg. Soundbar Samsung Q70R je vybavený reproduktorom pre stredový kanál, ktorý zaisťuje vždy čisté a zrozumiteľné spracovanie dialógov. Jednoducho soundbar pripojte k TV pomocou WiFi alebo Bluetooth a nenechajte sa pri sledovaní ničím rušiť.

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru znieť aj melódie z vášho telefónu či iných zariadení. A v skvelej kvalite! Navyše vďaka hlasovej asistentke Alexa vždy nájdete pesničku, ktorú hľadáte. Stačí jej nadiktovať kúsok textu alebo názvu skladby. Všetka hudba, ktorú máte radi, vám tak bude okamžite na dosah.

Inteligentné prepojenie s ďalšími zariadeniami

Pridajte medzi svoje prepojené zariadenia aj Bluetooth soundbar od spoločnosti Samsung. Do vašej domácej siete ho budete môcť pripojiť pomocou aplikácie SmartThings, ktorá vám uľahčí jeho používanie a umožní aj jeho jednoduché pripojenie k ďalším zariadeniam.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií bezdrôtového soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Navyše je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov. Užite si tak multikanálové priestorové audio bez akýchkoľvek kompromisov.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, DTS: X
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13,4 kg

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR621b
Produktové číslo:  HW-Q70R/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19