Obnoviť stránku

Samsung HW-Q60R/EN

4,7 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-Q60R/EN


Domov, ktorý bude hrať všetkými tónmi

Obklopte sa priestorovým zvukom

Pozdvihnite svoje audio na úplne novú úroveň s dynamickým zvukom bezdrôtového soundbaru Q60R. Ocitnete sa pod paľbou kvalitných basov bez nutnosti káblov pripojených k TV – subwoofer komunikuje s TV bezdrôtovo pomocou Bluetooth a WiFi. Pre ešte silnejšie audio zážitky sa na vývoji soundbaru podieľala aj zvukárska firma Harmon Kardon, čo je na výsledkurozhodne poznať. Navyše je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov.

Jedinečná atmosféra pri sledovaní

Technológia akustického lúča Samsung Accoustic Beam prispôsobuje priestorový zvuk tomu, čo sa deje na obrazovke. Vďaka tomu si budete pripadať, ako by ste boli súčasťou filmu.

Špeciálne herné nastavenie

Zážitky z hier nerobí iba obraz – kvalitný zvuk obohatí vaše hranie o ďalšiu dimenziu. Bluetooth soundbar má špičkový subwoofer a hore vyžarujúce reproduktory, ktoré sa postarajú o to, aby ste si zábavu s vašou konzolou skutočne užili. Dokonca sa soundbar po pripojení k Samsung TV dokáže sám prepnúť do špeciálneho herného režimu a vy nemusíte vôbec ničnastavovať.

Všetkému budete rozumieť

Užívajte si sledovanie vašich obľúbených filmov bez toho, že by ste sami museli upravovať úroveň zvuku v jednotlivých scénach. Bezdrôtový soundbar Samsung Q60R sa vyznačuje technológiou adaptívneho zvuku, ktorá zaručí, že dialógy budú vždy zrozumiteľné a v dostatočnej hlasitosti oproti ostatným zložkám zvuku.

Zábava najvyššej kvality

Vychutnávajte si video obsah v neuveriteľnej 4K kvalite. A s podobne úchvatným zvukom! K Bluetooth soundbaru môžete jednoducho pripojiť zdroje 4k videa, či už pôjde o herný alebo Blu-ray prehrávač. Dokonca je soundbar kompatibilný aj s HDR10 obrazom. Čaká vás teda skutočne prvotriedny audiovizuálny zážitok!

Nezreteľným dialógom je koniec

Už nemusíte hlasitosť neustále upravovať podľa toho, či práve hrá hudba alebo prebieha dialóg. Soundbar Samsung Q60R je vybavený reproduktorom pre stredový kanál, ktorý zaisťuje vždy čisté a zrozumiteľné spracovanie dialógov. Jednoducho soundbar pripojte k TV pomocou WiFi alebo Bluetooth a nenechajte sa pri sledovaní ničím rušiť.

Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií bezdrôtového soundbaru ovládač, pomocou ktorého ľahko navolíte každú ponúkanú možnosť televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič iné ako uvoľniť sa a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Hudba priamo zo smartphonu

Prostredníctvom Bluetooth môžu zo soundbaru znieť aj melódie z vášho telefónu či iných zariadení. A v skvelej kvalite!

Znovu objavte svoju obľúbenú hudbu

Navyše je tu ešte riešenie Wireless Surround Kit, vďaka ktorému si môžete dopriať priestorový zvuk bez zbytočného množstva káblov. Užite si tak multikanálové priestorové audio bez akýchkoľvek kompromisov.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital, DTS Digital Surround
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery subwoofera

Šírka 20,5 cm
Hĺbka 30,32 cm
Výška 35,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 9,8 kg

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR621a
Produktové číslo:  HW-Q60R/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01