Obnoviť stránku

Samsung HW-Q60C

4,7 20 hodnotení
Super cena
246 € Ušetríte 23 €

Samsung HW-Q60C

Objavte novú dimenziu zvuku so soundbarom Samsung HW-Q60C

Domáce kino so všetkým, čo k tomu patrí

Pohodlne sa usaďte a nalaďte sa na vlnu prémiového audia. Spoločnosť Samsung prichádza so soundbarom perfektným na chvíle strávené pred obrazovkou. Model HW-Q60C s 3.1-kanálovou konfiguráciou podporuje formáty ako Dolby Atmos alebo DTS Virtual:X, čo prináša oveľa intenzívnejšie audiovizuálne zážitky. Pre oddaných fanúšikov gamingu je pripravený aj špeciálny herný režim, s ktorým si dôjdu pre víťazstvo zakaždým, keď soundbar zapnú. Pripojiť však nemusíte len televízor. Konzolu alebo napríklad DVD prehrávač pripojíte pomocou rozhrania HDMI eARC, pre mobilné zariadenia potom bude stačiť jednoduché priloženie k reproduktoru – funkcia Tap Sound obe zariadenia prepojí a začne zrkadliť audio obsah. A pre ešte jednoduchšie ovládanie je tu praktický One Remote, ktorým môžete zapnúť, vypnúť a upravovať nastavenia ako soundbaru Samsung HW-Q60C, tak aj Samsung TV. Pridajte minimalistický dizajn a vaša domácnosť získa elegantného, avšak výkonného spoločníka, ktorý svojím audiom premení každý filmový, herný či hudobný zážitok na prémiovú záležitosť.

Soundbar Samsung HW-Q60C, vždy stredobodom pozornosti

Povedzte zbohom nejasným rozhovorom a nepočuteľnému šepotaniu. Aj keď bude postava na obrazovke šepkať, vďaka 3.1 konfigurácii kanálov a hlavnému centrálnemu reproduktoru budete počuť všetko v úplnom detaile a prvotriednej kvalite. Zvuk je natoľko obklopujúci, že sa vám bude zdať, ako by hrdinovia z vašich obľúbených filmov a seriálov hovorili priamo k vám.

Soundbar 3.1 Samsung HW-Q60C a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar 3.1 HW-Q60C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

So soundbarom Samsung HW-Q60C vám nič neunikne

Spoľahnite sa počas hrania obľúbených titulov na svoje inštinkty. Soundbar HW-Q60C so špeciálnym herným režimom podporí váš sluch automatickým vyhladením zvuku od rušivých elementov a jeho precíznou optimalizáciou. Aj keď budú vaši nepriatelia tichší ako myška, vďaka pokročilej audio technológii spoločnosti Samsung vás žiadny z nich neprekvapí.

Soundbar s bezdrôtovým subwooferom Samsung HW-Q60C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hrania hier či sledovania obľúbených videí. Stačí na vašom smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru Samsung HW-Q60C. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q60C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q60C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 103 cm
Hĺbka 10,5 cm
Výška 5,7 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 18,4 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška 34,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 9 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR624d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-Q60C/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06