Obnoviť stránku

Samsung HW-Q600C

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
329 €

Samsung HW-Q600C

Nový rozmer elegancie a priestorového zvuku soundbaru Samsung HW-Q600C

Dokonale zohraná technológia soundbaru Samsung HW-Q600C

Zverte svoje filmové a herné audio zážitky do starostlivosti špičkového soundbaru vyvinutého spoločnosťou Samsung. Konfigurácia 3.1.2 kanálov prináša perfektné priestorové ozvučenie, ktoré navyše podporí formáty Dolby Atmos a DTS:X. Tie zvuk vyčistia od príliš dunivých basov či ozvien a rozohrajú vašu obývaciu izbu najrozmanitejšími hudobnými žánrami alebo pohlcujúcimi tónmi sprevádzajúcimi jednotlivé filmové či herné scény. Vďaka funkcii Q-Symphony si soundbar navyše skvele porozumie aj s vašim televízorom, kedy obe zariadenia vyladí tak, aby hrali v dokonalej súhre. Na svoje si potom prídu aj hráči videohier – pre nich je pripravený špeciálny režim Gaming Mode Pro prinášajúci jedinečné, ničím nerušené 3D audio. Či už ste teda fanúšikovia kvalitnej muziky, zapálení gameri, filmoví nadšenci či bežní diváci, so soundbarom Samsung Q600C a jeho širokou paletou funkcií na vás nečaká nič menšieho ako prémiová kvalita.

3.1.2-kanálové prúdenie zvuku

So soundbarom Samsung HW-Q600C so všestrannými tromi kanálmi, subwooferom pre hlboké a skutočne výkonné basy a dvoma praktickými kanálmi s horným vyžarovaním zvuku vás čaká úžasne pohlcujúce priestorové audio. Každú miestnosť naplní krásne čistými tónmi a vďaka autentickej reprodukcii zvukových efektov si budete počas sledovania filmov či hrania hier pripadať, ako by ste boli súčasťou každej jednotlivej scény.

Soundbar s bezdrôtovým subwooferom Samsung HW-Q600C a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar s bezdrôtovým sobwooferom Q600C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

Záruka kvalitného počúvania

Obklopte sa prémiovým audiom, aké poskytuje soundbar Q600C, a vychutnajte si perfektný zážitok zo sledovania či hrania obľúbených titulov. Každú scénu na obrazovke vášho televízora privedie k životu špeciálna technológia Samsung Acoustic Beam, vďaka ktorej pocítite silu 3.1.2-kanálového ozvučenia naozaj naplno.

Zahrá si s vami

Pusťte sa do hrania so spoľahlivým partnerom, ktorý vás prenesie priamo do centra diania a svojou precíznosťou a čistotou zvuku upozorní na každého nepriateľa. S priestorovým audiom podporeným nahor hrajúcimi reproduktormi a silnými woofermi si potom hladko dôjdete pre nejedno víťazstvo.

Soundbar 3.1.2 Samsung HW-Q600C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hrania hier či sledovania obľúbených videí. Stačí na vašom smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru 3.1.2 Samsung HW-Q600C. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Živé vystúpenie u vás doma so soundbarom Samsung HW-Q600C

Usporiadajte koncert svojho obľúbeného interpreta priamo vo vašej obývačke. Zvukové vlny podporené funkciou Dolby Atmos Music urobia zážitok z počúvania tak intenzívny, že si budete pripadať, ako by ste stáli priamo pod pódiom.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q600C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q600C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie So 4K Video Pass, S ARC, S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 103 cm
Hĺbka 10,5 cm
Výška 5,7 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 18,4 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška 34,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 9,3 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR624e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-Q600C/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02