Obnoviť stránku

Samsung HW-NW700/EN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-NW700/EN

Audio priamo zo špičkového štúdia

Nechajte sa naplno pohltiť zvukom, ktorý doviedli do dokonalosti zvukoví inžinieri zo štúdia California Audio Lab. Vďaka najnovším technológiám prichádzajú so soundbarom, ktorého zvuk pozdvihne váš divácky zážitok na úplne novú úroveň aj svojimi vynikajúcimi basovými tónmi.


Čisté audio, čistý štýl

Doplňte váš štýlový interiér rovnako pôsobivým dizajnovým kúskom, akým je soundbar od spoločnosti Samsung. Získa si vás nielen skvelým zvukom, ale aj svojim prevedením, ktoré nijak nenaruší vašu obývačku. A to aj vďaka riešeniu Invisible Connection, ktoré vám ušetrí množstvo neesteticky pôsobiacich káblov.



Rozšírené možnosti audia

Viac zvuku znamená viac zábavy. Práve preto sa soundbar skladá z niekoľkých menších reproduktorov, ktoré zaistia pôsobivé vyznenie priestorového zvuku, vďaka ktorému si ešte lepšie vychutnáte tóny obľúbenej hudby či dialógy, ruchy a efekty vašich obľúbených filmov.



Skvelá reprodukcia hlbokých tónov

Pri vyšších hlasitostiach reprodukcie zvuku býva veľkým problémom nepríjemne skresľovanie niektorých frekvencií, hlavne tých basových. Našťastie spoločnosť Samsung prichádza s inteligentným riešením s názvom Distortion Cancelling. Vďaka nemu sa môžete tešiť na čisté basy. A na ich reprodukciu nebudete potrebovať ani subwoofer.



Stačí sadnúť si a počúvať

Váš výber pohodlného miesta na počúvanie zvuku už nemusí vôbec prihliadať na to, kde bude reprodukcia zvuku znieť najkvalitnejšie. Soundbar od spoločnosti Samsung totiž ozvučí celú vašu izbu rovnako dychberúcim zvukom so skvelými basami, pôsobivou hĺbkou a ohurujúcim priestorom.



Vyvážený zvuk rozhovorov

Nenechajte si uniknúť ani jedno slovo z vami sledovaného obsahu. Pre lepšiu zrozumiteľnosť dialógov je soundbar vybavený špeciálnym stredným reproduktorom, ktorý zabezpečí bezchybné vyznenie výpovedí, rozhovorov filmových postáv či hovorené slovo rozprávača alebo komentátora.



Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač, pomocou ktorého ovládate funkcie vášho televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič viac než sa uvolniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.


Inteligentné prepojenie s ďalšími zariadeniami

Pridajte do vášho zariadeniami prepojeného domova aj soundbar od spoločnosti Samsung. Do vašej domácej siete ho budete môcť pripojiť pomocou aplikácie SmartThings, ktorá ešte uľahčí jeho používanie a umožní jeho jednoduché prepojenie so súvisiacimi zariadeniami.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC

Subwoofer

Kód:  WR617t
Produktové číslo:  HW-NW700/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06