Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung HW-N450/EN

4,9 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-N450/EN


Audio na každú príležitosť

Výrazné basy, príjemné stredy a prehľadné výšky. To je to, čo vás čaká pri počúvaní vašich obľúbených nahrávok, sledovaní vašich filmov či pri relaxovaní s videohrami. Soundbar od spoločnosti Samsung stačí bezdrôtovo pripojiť k TV a užívať si skvelú reprodukciu audia.



Bezdrôtové pripojenie, hlboké tóny

Ku kvalitnému zážitku z počúvania patrí čisté a detailné vyznenie celého frekvenčného spektra. Jeho výrazným komponentom sú aj basy, ktorých vernú reprodukciu zabezpečí separátny bezdrôtový subwoofer, ktorý už umiestnite v priestore podľa vášho vlastného uváženia.



Hudba v plnej kvalite

Chcete si pustiť svoju obľúbenú hudbu v skvelej kvalite prostredníctvom soundbaru? Je to jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Stačí využiť Bluetooth konektivitu soundbaru a pripojiť k nemu váš mobilný telefón. Tak si budete môcť vypočuť vaše srdcové skladby zo streamovacích služieb či vašej knižnice.


Pohodlné používanie

Používajte na ovládanie funkcií soundbaru ovládač, pomocou ktorého ovládate funkcie vášho televízora od spoločnosti Samsung. Výrazne si tak ušetríte námahu a zaistíte väčšie pohodlie. Nebudete musieť robiť nič viac než sa uvolniť a vychutnávať si sledovanie vášho obľúbeného obsahu.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR617d
Produktové číslo:  HW-N450/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14