Obnoviť stránku

Samsung HW-MS750

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-MS750

Takto má zvuk znieť

Soundbar Samsung HW-MS750 – to je dokonalý zvuk v unibody čiernom dizajnovom tele. Vďaka jedenástim vstavaným reproduktorom a výškovým ovládačom pre vertikálne efekty podáva bez námahy zvuk, ktorý bol doteraz doménou iba drahých kín.

Samsung HW-MS750 – dokonalý zvuk v dokonalom tele
 
 

Neobmedzujte sa

Bavte sa. Pridajte do vašej zábavy ešte väčšiu hĺbku priestorového zvuku a úplne nový rozmer. Dvojité vertikálne výškové reproduktory rozptýlia zvuk po celej miestnosti. Nech už sedíte kdekoľvek.

Množstvo zábavy so soundbarom Samsung
 
 

Silné a hlboké basy

Basy, ktoré môžete cítiť. Vďaka funkcii Distortion Cancelling si vypočujete aj tie najhlasnejšie basy bez akéhokoľvek skreslenia. Svoje obľúbené skladby si tak budete môcť dokonale vychutnať v celom frekvenčnom rozsahu.

Basy, o akých sa vám ani nesnívalo
 
 

Viac reproduktorov, intenzívnejší zážitok

Odborníci z centra Samsung Audio Lab urobili pri vývoji SoundBaru všetko pre to, aby vám poskytli čo najkvalitnejší zvukový zážitok. Výsledkom ich práce je zariadenie s jedenástimi precízne kalibrovanými reproduktormi, z ktorých je každý vybavený vlastným zosilňovačom.

Samsung HW-MS750 obsahuje jedenásť vstavaných reproduktorov
 
 

Spojte soundbar so smartfónom

Užívajte si hudbu zo svojho smartfónu v absolútnom pohodlí a bez námahy. Pripojiť smartfón k Soundbaru je neuveriteľne ľahké, stačí si vybrať medzi bezdrôtovou konektivitou WiFi alebo Bluetooth.

Hudba všetkých žánrov? Pre soundbar Samsung žiadny problém
 
 

Skvelý zvuk aj bez káblov

K dychberúcemu zážitku z počúvania už nepotrebujete zbytočné množstvo káblov vedúcich k rôznym reproduktorom. Soundbar s televízorom od spoločnosti Samsung prepojíte jednoducho a úplne bezdrôtovo.

Samsung HW-MS750 sa zaobíde bez nevzhľadných káblov
 
 

Každá skladba má svoje miesto

Rôzne prostredia vyžadujú rôznu hudbu. Vďaka dômyselnej aplikácii Samsung Multiroom získate možnosť výberom skladieb určovať zakaždým tú správnu atmosféru v jednotlivých častiach vašej domácnosti.

Multimediálne centrum Samsung Multiroom
 
 

4K dokonalosť

Pri sledovaní filmov vo vysokom 4K rozlíšení si zaslúžite nemenej vysokú kvalitu zvuku. S funkciou 4K Passthrough vášho Soundbaru Samsung si ju doprajete. Vďaka nej bude skvelému obrazu zodpovedať aj dokonalé podanie audia. Stačí len pripojiť cez HDMI.

Samsung HW-MS750 počíta aj so 4K rozlíšením
 
 

Komfort pri ovládaní

Zažite pohodlné sledovanie a majte pritom pod kontrolou všetky svoje zariadenia. Vďaka intuitívnemu diaľkovému ovládaču máte možnosť mať pod kontrolou váš televízor, prehrávač aj soundbar naraz.

Jeden ovládač pre mnoho zariadení
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Kód:  WR615c6
Produktové číslo:  HW-MS750/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12