Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsung HW-MS550

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-MS550

Pohodlne sa usaďte

Teraz vás už skvelý audio zážitok čaká kdekoľvek pred vaším televízorom. Vďaka inovatívnym technológiám vo svojom srdci dokáže soundbar od spoločnosti Samsung kvalitným zvukom rozoznieť ešte väčší priestor.

Realistické HD Audio

Frekvenčný rozsah 96 kHz, 24-bitová hĺbka, žiadny downsampling. Nechajte sa pri počúvaní hudby i filmov prostredníctvom Soundbar Samsung uniesť úchvatnou HD Audio kvalitou.

Bezdrôtové počúvanie

Nepridávajte do svojho interiéru ďalšie káble, ktoré sa len zamotávajú a pletú pod nohy. Využite inteligentné bezdrôtové pripojenie SoundBar k svojmu televízoru. Podporuje WiFi aj Bluetooth.

Využite TV ovládač

Že už vám ruky nestačia na ovládanie všetkej vašej elektroniky? Nezúfajte, soundbar si perfektne rozumie s diaľkovým ovládačom televízora Samsung. Ďalší prístroj nepotrebujete.

Streamujte svoju pieseň

Pustite si svoju obľúbenú skladbu na smartfóne alebo tablete a užite si ju v ešte lepšom podaní vďaka SoundBar od spoločnosti Samsung. S Bluetooth a WiFi pripojením je to úplne jednoduché.

Vyplňte domov hudbou

Najnovšie hity pre večierok v obývacej izbe, pokojné tóny do spálne. S aplikáciou Samsung Multiroom si ľahko pripravíte perfektný hudobný sprievod v jednotlivých izbách svojho domova.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI

Subwoofer

Kód:  WR615d2
Produktové číslo:  HW-MS550/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09