Obnoviť stránku

Samsung HW-M550

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-M550

Vyššia kvalita dialógov

Užite si absolútne vyvážený filmový zvuk. Hlavný vstavaný reproduktor soundbaru Samsung vám poskytne absolútne čisté audio centrálneho kanála. Dialógy v sledovaných snímkach preto budú vždy výborne zrozumiteľné.

Hudba ako zo štúdia

Z vašej obľúbenej hudby vám teraz už vôbec nič neunikne. Soundbar pokryje celé frekvenčné spektrum vrátane tých najhlbších tónov. Tie navyše ešte lepšie vyniknú vďaka bezdrôtovému subwooferu.

Realistický filmový zvuk

Obklopte sa zvukom zo všetkých strán. Sofistikovaná technológia Surround Sound Expansion vám ponúkne pôsobivý priestorový zvuk, vďaka ktorému vyniknú aj tie najjemnejšie audio detaily.

Pod kontrolou vďaka telefónu

Jednoduché ovládanie soundbaru pomocou inteligentného telefónu máte vo svojej ruke. Stačí využiť aplikáciu Samsung Audio Remote na telefóny s operačným systémom Android. Svoje počúvanie teda spojíte s vyšším komfortom.

Úplne jednoduchá inštalácia

Okrem kvalitného zvuku vás soundbar od spoločnosti Samsung poteší aj z praktického hľadiska. Pripojiť ho k televízoru nie je najmenší problém. Pri spojení s TV Samsung využijete bezdrôtovú konektivitu bluetooth.

Počúvajte zo smartfónu

Vychutnajte si obľúbenú hudbu zo svojho mobilného zariadenia bez straty kvality prostredníctvom soundbaru. Spojte s ním svoj tablet alebo smartfón cez rozhranie bluetooth a doprajte si dokonalý zvuk.

Dômyselné ovládanie

Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov. Ten, ktorý využívate na svoj televízor od spoločnosti Samsung, ľahko použijete aj na ovládanie všetkých dôležitých funkcií soundbaru.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR615d
Produktové číslo:  HW-M550/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16