Obnoviť stránku

Samsung HW-M360

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-M360

Basy ako z iného sveta

Vypočujte si basy ako nikdy predtým. Prostredníctvom kvalitného subwooferu si budete môcť v nízkych frekvenciách zvuku vychutnať každý detail. A vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu vás nebudú rušiť žiadne káble.

Dodajte priestoru zvuk

Vnímajte zvuk zo všetkých strán. Technológia Surround Sound Expansion znásobí váš zážitok z počúvania rozšírením reprodukcie audia do celého priestoru pred soundbarom. Filmový zvuk dostane nový rozmer.

Všetko pod kontrolou

Ovládajte všetky svoje zariadenia bez akejkoľvek námahy. Nebudete potrebovať nič iné ako jediný praktický ovládač, s ktorým budete mať pod kontrolou ako soundbar, tak televízor aj Blu-ray prehrávač.

Prirodzené spojenie

Vychutnajte si obľúbené filmy a seriály v skvelej kvalite a bez komplikovanej inštalácie. Prepojte svoj televízor Samsung so soundbarom jednoducho a bez zbytočných káblov cez bluetooth.

Hudba vo vysokej kvalite

Prostredníctvom rozhrania bluetooth spojíte so soundbarom tiež svoj mobilný telefón. Tie najobľúbenejšie piesne si vďaka pokročilým audio technológiám spoločnosti Samsung doprajete vo vynikajúcej kvalite.

Ovládajte soundbar telefónom

Aplikácia Samsung Audio Remote vám používanie soundbaru ešte viac uľahčí. S jej pomocou ho totiž budete môcť ovládať smartfónom  alebo tabletom a získate praktický prehľad o prehrávanej hudbe.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR615c
Produktové číslo:  HW-M360/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19