Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung HW-K551

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K551

Dosť zbytočných kompromisov pri voľbe audia k vášmu novému televízoru. Po pár krátkych chvíľach sa sami presvedčíte, že táto voľba stála za to. Soundbar Samsung kombinuje moderný tvar, skvelý výkon, ale aj nové možnosti pripojenia, bez spleti nepekne vyzerajúcich káblov. Verne znejúci zvukový prednes vás dostane do kolien.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a moderný dizajn
  • Priestorový zvuk 3.1 - celkom 6 reproduktorov
  • Prehrávanie hudby z kompatibilných Bluetooth zariadení
  • Bezdrôtový subwoofer
  • TV SoundConnect - získajte neskutočne čistý zvuk
  • Diaľkové ovládanie

Dokonalý priestorový zážitok

Tento soundbar vám poskytne ďaleko silnejší zvukový zážitok s maximálnym výkonom 300 W a 3.1-kanálovým zvukom. Po doplnení dvojicou reproduktorov Wireless Audio 360 získate dokonalé bezdrôtové domáce kino. Nevyhnutnou súčasťou každého veľkého televízora je perfektný zvuk, preto by vám tento ozaj podarený počin od spoločnosti Samsung rozhodne doma chýbať nemal.

Zvuk na úplne inej úrovni

Využite novodobú technológiu TV SoundConnect na prepojenie vášho audiosystému a získajte neskutočne čistý zvuk. Jednoducho prepojíte svoj audiosystém s vaším televízorom bez spleti káblov. Teraz všetok svoj zábavný obsah počujete v oveľa čistejšej a pôsobivejšej podobe. Zariadenie je vybavené pokročilou audio technológiou pre mimoriadne vyvážený zvuk. Na rozdiel od väčšiny zvukových systémov používa pre spracovanie vysokých, stredných a nízkych frekvencií oddelené zosilňovače. Jedine tak je možné dosiahnuť lepšie vyladených frekvencií a môžete si tak vychutnať oveľa presnejší zvuk v celom spektre.

Doplňujúce informácie:

Formáty:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

Subwoofer:
7"

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI

Typ sústavy

Aktívne/pasívne Aktívne (samostatné)
Mechanika Bez mechaniky
Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Pripojenie

Technológia Bluetooth
Vstupy Digitálny optický, HDMI

Rozmery reproduktora

Šírka reproduktorov 1 010,5 mm
Výška reproduktora 54 mm
Hĺbka reproduktora 87,5 mm
Kód:  WR614j61
Produktové číslo:  HW-K551/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04