Obnoviť stránku

Samsung HW-K550

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K550

Soundbar a subwoofer rozšíri vaše počúvanie o hutnú atmosféru, správne podanie soundtrackov aj zdokonalený priestorový zvuk. Optimalizovaná akustika v horizontálnej i vertikálnej rovine rozširuje oblasť počúvania tak, aby bol zvuk reálne distribuovaný po celej miestností. Budete s ním počuť dialógy vychádzajúce priamo z obrazovky a môžete si tiež užívať skvelý zvuk so skutočne vernými priestorovými efektami, ktoré vás pohltia.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný, bohatý zvuk v kompaktnom dizajne
  • 6 oddelených reproduktorov, každý s vlastným zosilňovačom
  • Silný basový reproduktor s bezdrôtovou inštaláciou
  • Podpora Dolby Digital (5.1) a DTS (2-kanálový)
  • Prepojenie jediným káblom s TV (HDMI ARC)
  • Bezdrôtové prehrávanie a ovládanie (aplikácia Samsung Remote App)
  • Použitie pre ostatné zdroje audia (analógový vstup AUX a digitálny optický)
  • Možnosť rozšírenia o zadné bezdrôtové reproduktory (SWA-8000S)

Orchester v malom

Neskonale čistý zvuk podá 6 zabudovaných reproduktorov v elegantne tenkom soundbare. Každý reproduktor má vlastný zosilňovač, čo zaručuje presnú reprodukciu a efektívne využívanie každého meniča. Basový reproduktor doplní spodné pásmo o mocné basy. Vďaka bezdrôtovému spojeniu ho nainštalujete kamkoľvek.

Bezdrôtovo dostupný

Soundbar využíva Bluetooth rozhranie k jednoduchému bezdrôtovému prepojeniu s modernou elektronikou. Prehrávajte hudbu bez káblov a ovládajte systém na diaľku prostredníctvom aplikácie Samsung Audio Remote priamo z vášho mobilného zariadenia. Jednoducho sa pripojte a majte pod kontrolou funkcie soundbaru a prehrávajte svoju obľúbenú hudbu.

Možnosť rozšírenia

Aj keď je vám priestor v miestnosti drahý, možno si dopriať zadné reproduktory. K systému je možné dokúpiť súpravu SWA-8000S, ktorá obsahuje kompaktné, ale nemenej výkonné reproduktory. Ich spojenie so základnou jednotkou prebieha bezdrôtovo, takže si ušetríte ťahanie ďalších nevzhľadných káblov po miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR614j6
Produktové číslo:  HW-K550/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18