Obnoviť stránku

Samsung HW-J250

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-J250

Ak ste milovníkom kvalitného zvuku, iste vám nepostačuje zvukový sprievod produkovaný samotným televízorom. Obzvlášť pri moderných tenučkých LCD obrazovkách nemôže zvuk konkurovať SoundBarom alebo domácemu kinu. S týmto SoundBarom posuniete zážitok zo sledovania filmov a počúvaní hudby na vyšší level - zvuk bude oveľa plastickejší, čistejší a vierohodnejší. Pekný dizajn v spojení s plochým televízorom vytvorí harmonický celok.

Bezdrôtový prenos signálu

2.1-kanálová zostava s výkonom 80 W disponuje pasívnym subwooferom a môžete ju umiestniť pred televíziu alebo pomocou dodávaných úchytov pripevniť na stenu, tak že nebude nijako prekážať. Technológia Bluetooth umožní bezdrôtové zdieľanie audio signálu z televízora priamo do reproduktora, odpadajú teda nevzhľadné káble, ktoré už nebudú kaziť čistý a moderný vzhľad domácnosti.

Smartfón alebo tablet ako diaľkový ovládač

Po spárovaní sa prostredníctvom aplikácie Samsung Audio Remote môže stať diaľkovým ovládačom aj vaše inteligentné zariadenie so systémom Android, z ktorého je možné jednoducho streamovať hudbu do prístroja. Bez problémov ale zvládnete aj zapnutie, vypnutie, ovládanie hlasitosti či nastavenie ekvalizéra a zvukových efektov.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  WR614c2
Produktové číslo:  HW-J250/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09