Obnoviť stránku

Samsung HW-C450

4,7 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
163,90 €

Samsung HW-C450

Soundbar Samsung HW-C450 podčiarkne špičkový zvuk hlbokými basmi

Vždy prémiové audio

Nechajte sa uniesť epickým ozvučením, aké prináša soundbar HW-C450 od spoločnosti Samsung. Doplnený o aktívny bezdrôtový subwoofer a podporujúci formáty Dolby Audio a DTS Virtual:X rozohrá vašu domácnosť prvotriednym priestorovým 3D audiom, ktoré vás prenesie priamo do centra diania na obrazovke. Obklopujúci zvuk potom môžete okoreniť funkciou Bass Boost, ktorá zvýrazní basy a dodá celkovému audiu patrične dramatický ráz. Soundbar 2.1 Samsung HW-C450 sa potom môže pochváliť ďalšími šikovnými režimami – herným, ktorý zvuk zbaví rušivých elementov, takže sa budete môcť lepšie sústrediť na hru a nočným, ktorý skvele poslúži pri neskorom sledovaní televízie či gamingovom sedení s priateľmi. Vďaka potlačeniu basov a zníženiu decibelov sa tak nemusíte báť, že by ste niekoho zobudili, alebo že by ozvučenie stratilo na kvalite. Soundbar si skrátka poradí za každých okolností.

Soundbar 2.1 Samsung HW-C450 vybavený skvelým parťákom

Vynikajúci zážitok z počúvania zaistí nielen soundbar 2.1 Samsung HW-C450, ale aj k nemu pridaný subwoofer. Ten je k hlavnému reproduktoru pripojený bezdrôtovo, takže ho môžete umiestniť kamkoľvek do miestnosti. Čisté a pohlcujúce audio vás tak obklopí zo všetkých strán. 

Epicky zvýraznené basy soundbaru Samsung HW-C450

Vylaďte si basy presne podľa svojho gusta. S režimom Bass Boost ich nastavíte tak, ako potrebujete a zároveň umocníte celkový vizuálny aj audio zážitok. V kombinácii s ďalšími prémiovými zvukovými formátmi si tak môžete vychutnať napríklad záznam z rockového alebo metalového koncertu v nadštandardnom zvukovom rozlíšení.

So soundbarom Samsung HW-C450 vám nič neunikne

Spoľahnite sa počas hrania obľúbených titulov na svoje inštinkty. Soundbar HW-C450 so špeciálnym herným režimom podporí váš sluch automatickým vyhladením zvuku od rušivých elementov a jeho precíznou optimalizáciou. Aj keď budú vaši nepriatelia tichší ako myška, vďaka pokročilej audiotechnológii spoločnosti Samsung vás žiadny z nich neprekvapí.

Ničím nerušený spánok aj pohľad

Práve ste uspali svoju ratolesť a radi by ste dokukali obľúbený film bez toho, aby ste ju zobudili? Soundbar HW-C450 je vybavený jedinečným nočným režimom, ktorý tlmí basy a decibely tak, aby zvuk príliš nedunel a nebudil okolie. Zapálené nočné hranie či sledovanie akčných filmov alebo napínavých športových prenosov sa tak zaobíde bez hlasného rušenia zvyšku domácnosti a susedov.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-C450 pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-C450, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S prehrávaním USB flash
Formáty priestorového zvuku DTS: X, Dolby Digital
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 85,88 cm
Hĺbka 7,5 cm
Výška 5,9 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 18,4 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška 34,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  WR624b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-C450/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04